Doneaza acum 5 RON pentru copiii de la centrul Oaza si acestia se vor bucura de traditionala masa de Paste multumita tie!

Valoare 5.00lei


Aceasta oferta a expirat

5lei
Oferta Expirata!

104 cumparate

E in puterea ta sa le arati ca iti pasa, sa le arati ca viitorul lor poate fi unul frumos!

Fa-i sa uite tristetea si sa se bucure! Sunt doar niste copii! Alatura-te campaniei noastre si doneaza alaturi de BestDealz!


Campania  Asociatiei Umanitare Oaza, in parteneriat cu  BestDealz urmareste strangerea de fonduri pentru ca acesti copii sa se poata bucura de Sarbatoarea Invierii Domnului! Participa dupa puterile tale si micutii de la centrul Oaza vor avea pe masa, de Pasti, multe bunatati iar Iepurasul le va umple ghiozdanelele cu rechizite si poate le va darui si o hainuta. Depinde doar de noi!

Aceasta campanie umanitara a fost creata  din dorinta de a-i ajuta pe cei 35 de copii de la acest centru de zi si in speranta ca le vom putea oferi un zambet in prag de sarbatoare.

Suntem de pǎrere şi susţinem faptul cǎ, fiecare copil meritǎ o familie! Sprijinim acest deziderat cu credinta si perseverenta si pana cand acesta va fi deplin implinit, incercam sa fim alaturi de cei mai putin norocosi. Vino alaturi de  noi!


Oaza

Detalii suplimentare

Asociaţia Oaza se implicǎ în comunitatea localǎ derulând proiecte de prevenţie şi interventie timpurie.
Astfel a luat naştere Centrul de Zi : “Oaza Copiilor” prin intermediul cǎruia se deruleazǎ proiecte de interes comunitar:

 De aproape 15 ani, Asociaţia Oaza oferǎ servicii de tip rezidenţial unor copii proveniţi din mediul stradal sau din alte medii dezavantajate economic şi social. Pentru aceşti copii se stabileşte o mǎsurǎ temporarǎ de ocrotire numitǎ plasament. Pe toatǎ durata plasamentului, Asociaţia Oaza, prin specialiştii angajaţi şi voluntari, oferǎ servicii de îngrijire, educatie, recreere, socializare tuturor copiilor urmǎrind interesul superior al acestora. Momentan în Casa Shalom sunt ocrotiţi copii cu vârste cuprinse între 9 şi 17 ani.
Centre de zi  :“ Oaza Copiilor ”,“O şansǎ pentru fiecare”

Nevoia de ajutor pentru persoanele fǎrǎ adǎpost continuǎ. Asociaţia Oaza formeazǎ parteneriate cu alte organizaţii asemǎnǎtoare pentru a distribui acestora alimente, îmbrǎcǎminte, medicamente, etc.

Asociaţia Oaza a încercat timp de 15 ani sǎ fie o familie substitutivǎ pentru copiii aflaţi în plasament. In ultimii ani însǎ am încercat sǎ îi ajutǎm pe copii sǎ fie reuniţi cu familiile lor, sau cu alte familii care doresc sǎ-i ocroteascǎ. Asociaţia acordǎ sprijin copilului şi familiei sale o perioadǎ determinatǎ timp in care specialiştii asociaţiei efectueazǎ vizite regulate în fiecare familie.

Odatǎ pe an toţi copiii sunt invitaţi sǎ participe la tabǎra de varǎ.

Detalii companie

Misiunea Asociaţiei Oaza este prevenirea abandonului şi instituţionalizǎii copiilor aflaţi în dificultate sau lipsiţi de supraveghere pǎrinteascǎ prin oferirea unor soluţii alternative:

● aplicarea unui model familial de îngrijire într-un cadru optim, în mod individualizat şi personalizat intr-o casǎ de tip familial;
● asigurarea protecţiei copilului ocrotit pânǎ în momentul integrǎrii / reintegrǎrii acestuia în familie/societate;
● acordarea de servicii specializate de educaţie, recreere-socializare, consiliere, dezvoltare a deprinderilor de viaţǎ independentǎ, orientare şcolarǎ şi profesionalǎ, activitǎţi de sprijin, consiliere, educare pentru pǎrinţii sau reprezentanţii legali ai copiilor;
● acordarea unor servicii specializate de educaţie, recreere-socializare, consiliere unor copii şi tineri din comunitatea localǎ;
● acordarea unor servicii specializate de îngrijire şi educaţie a copiilor pe timpul zilei, venind astfel în întâmpinarea nevoilor unor familii din comunitate şi contribuind favorabil la prevenirea abandonului parental şi şcolar.

Alte oferte: