Ofera-ti un cadou inedit, plateste 20 de lei si beneficiezi de un discount de 55% la orice tatuaj, machiaj semipermanent buze, sprancene sau piercing.

Valoare 200.00lei

Cat castigi 180lei

Reducere 90%


Aceasta oferta a expirat

20lei
Oferta Expirata!

76 cumparate

Tatuajele sunt in ziua de astazi un "accesoriu" foarte la moda. De fapt, ele inregistreaza cea mai mare popularitate de care s-a bucurat vreodata acest tip de pictura pe trup. 

Profita acum de o oferta unica oferita de Zaed Tattoo Studio  si beneficiezi de discounturi substantiale la toate serviciile oferite doar prin parteneriatul cu BestDealz. 


Voucherul include:
- 55% discount la orice serviciu (body tattoo, machiaj semipermanent, piercing).


Valabilitatea voucherului:
- 6 luni - pana la 16.11.2011.

Nota: Nu se executa piercing, tatuaj sau machiaj semipermanent minorilor fara acordul unui parinte.


Un utilizator poate folosi oricate vouchere, si poate face cadou oricate doreste. Daca platesti prin transfer bancar ai la dispozitie 72 ore pentru a depune banii in cont dupa terminarea ofertei. Un link pentru descarcarea voucherului va fi trimis prin email la adresa din formular imediat ce comanda a fost inregistrata cu succes. Voucherul poate fi accesat si prin sectiunea de cont a site-ului.

Pentru a beneficia de serviciile oferite de voucher este necesar sa faci programare telefonica cu cel putin 24h inainte la numarul afisat pe site: 0722.201.916.

ZAED TATTOO STUDIO

Detalii suplimentare

Inainte de a te hotari sa iti faci un tatuaj, e bine sa stii cateva lucruri.
In primul rand, trebuie sa alegi cu atentie salonul in care urmeaza sa te tatuezi. Trebuie sa verifici ca absolut toata aparatura sa fie sterila. Nu ezita sa il intrebi pe cel care iti deseneaza tatuajul despre fiecare ustensila pe care o foloseste.
De asemenea, artistul trebuie sa poarte manusi. Asigura-te ca totul este in regulla, iar daca el nu are rabdare sau se eschiveaza, mai bine cauti un alt salon. Gandeste-te la ce anume vrei sa-ti fie tatuat. Acum pare foarte cool, dar in timp, s-ar putea sa nu ti se mai potriveasca. Asadar, hotaraste-te inainte, si apoi alege culorile si stilul. Cere artistului sa iti arate nuantele si tine cont de faptul ca intotdeauna pe piele, pigmentul va fi cu o idee mai deschis.
Inainte de a merge la salon, pregateste-ti pielea. Bea multa apa si asigura-te ca nu ai vreo leziune sau escoriatie in zona care urmeaza a fi tatuata. De asemena, pielea nu trebuie sa fie intens bronzata.

Detalii companie

Zaed Tattoo Studio  
Artist : Eduard Ciocodeica
Pregatirea de specialitate intr-un salon londonez.
Experienta: 6 ani.

Book : Persoane publice din Romania i-au apreciat munca si talentul de-a lungul timpului si anul trecut la vizita sa in tara, Nicolas Cage s-a aratat interesat de munca acestuia si chiar a intentionat sa-si faca un tattoo la Zaed Studio!

Parerea BestDealz

BestDealz recomanda Zaed Tattoo Studio

Alte oferte: