Doar 5 lei pentru un cadou care tine toata viata! In luna Indragostitilor, daruieste-i persoanei dragi un copac care-i va purta numele si fa o donatie in acelasi timp!

Valoare 10.00lei

Cat castigi 5lei

Reducere 50%


Aceasta oferta a expirat

5lei
Oferta Expirata!

613 cumparate

Ce poate fi mai romantic pentru persoana iubita decat un cadou care ii va aminti toata viata de tine?

Numai 5 lei pentru un cadou si o donatie care tine toata viata: de  Dragobete sau pus si simplu pentru ca iubesti,  in loc de clasicul buchet de flori care se ofileste in cateva zile, ofera persoanei iubite un cadou care va inverzi si inflori in fiecare an!


Oferta MaiMultVerde in parteneriat cu BestDealz cuprinde:

- plantarea copacului
- primirea unei felicitari editabile, care poate fi imprimata si oferita cadou
- primirea de informatii periodice despre evolutia copacelului pe e-mail
- sustinerea voluntariatului si a actiunilor de protectia mediului in Romania, alaturi de Asociatia MaiMultVerde

Dar cine, unde, cand va planta copacii?

Puietii achizitionati din donatiile realizate tn aceasta campanie vor fi plantati de voluntarii MaiMultVerde in luna aprilie. Echipa MaiMultVerde te va tine la curent cu zilele si locurile de plantare. Poti participa si tu la plantare! Abonează-te la e-newsletter-ul MaiMultVerde pentru a afla datele exacte si locurile de plantare si pentru a te inscrie ca participant la actiune.

Pentru fiecare donatie, voluntarii Asociatiei MaiMultVerde vor planta cate un copac in numele celei sau celui de care esti indragostit/a.

Cu fiecare copac facut cadou, tie sau prietenilor tai, pui umarul la impadurirea Romaniei. 


Achizitionarea acestei oferte reprezinta o donatie care va ajuta voluntarii MaiMultVerde sa planteze cat mai multi copaci in 2011. Detalii pe http://maimultverde.ro/sustine

Oferta expira la data de 28 februarie 2011.

Mai Mult Verde

Detalii companie

Asociatia MaiMultVerde, organizatie neguvernamentala, nonprofit si de protectie a mediului, are misiunea de a construi o noua cultura a voluntariatului pentru mediu în Romania.

In primii doi ani de functionare, 2008 si 2009, MaiMultVerde a lucrat cu peste 11.000 de voluntari, a plantat 383.700 puieti, a strans 262 de tone de deseuri, a deschis primul centru de inchiriat biciclete din Bucuresti, Cicloteque, a derulat doua campanii nationale de informare si educatie si a organizat prima gala de strangere de fonduri pentru proiecte de mediu, Gala Verde.

Alte oferte: