Descopera lumea alaturi de copilul tau!

Dezvolta universul cultural al copilului tau! Set de 3 Enciclopedii pentru copii: Calatorii si explorari, Egiptenii- istorie, cultura, obiceiuri si costume si Descoperim orasele la doar 48 lei in loc de 71 lei, de la Bookland!

Valoare 71.00lei

Cat castigi 23lei

Reducere 32%


Aceasta oferta a expirat

48lei
Oferta Expirata!

23 cumparate

Sa calatoresti de placere este un privilegiu, sa explorezi este o aventura.Cei mari si cei mici sunt captivati de farmecul enigmelor care asteapta sa fie elucidate.
Ofera-i copilului tau ocazia de a afla lucruri noi si interesante cu ajutorul celor 3 enciclopedii.

Voucherul include:

Set 3 enciclopedii:

  • Calatorii si explorari( mini enciclopedie)- 33 pagini cartonate
  • Egiptenii- istorie, cultura, obiceiuri si costume( mini enciclopedie)- 33 pagini cartonate
  • Descoperim orasele- 136 pagini cartonate
     


Important:

Poti achizitiona oricate vouchere doresti.

Oferta este valabila doar prin achizitionarea voucherului BestDealz!. Poti plati si direct in locatie, dar la pretul intreg, fara sa beneficiezi de reducere. Pentru informatii suplimentare sunati la numarul:
(0312) 255-102
.


Aceasta oferta poate fi achizitionata si cu plata ramburs! Cost suplimentar 2,5 lei. Selecteaza aceasta metoda dupa ce dai click pe butonul "Cumpara" pentru a plati la primirea coletului!

Valabilitate voucher: 29.11.2016 - 29.01.2017.

BOOKLAND

Detalii suplimentare

CALATORII SI EXPLORARI (MINI-ENCICLOPEDIE):

Sa calatoresti de placere este un privilegiu, sa explorezi este o aventura.
Nume precum Marco Polo. Cristofor Columb sau Amerigo Vespucci sunt legate de aventura descoperirii de teritorii necunoscute de pe Pamant.
Editura Lizuka Educativ va propune sa ii insotiti pe acesti eroi ambitiosi in incercarile lor de a descoperi noi rute de calatorie.
Cartea "Calatorii si explorari" raspunde la intrebari inedite cum ar fi : cine a realizat primul ocolul Pamantului, de ce capitanul Cook i-a pus pe membrii echipajului sa consume citrice si verdeturi sau la ce se referi blestemul plantetei Marte?

EGIPTENII ( MINI- ENCICLOPEDIE) - ISTORIE. CULTURA .OBICEIURI SI COSTUME:

Istoria Egiptului Antic constituie o atracţie pentru toate categoriile de varsta.

Cei mari si cei mici sunt captivati de farmecul enigmelor care asteapta sa fie elucidate. De altfel, multi dintre noi vissm sa vizitam Piramidele si Valea Nilului, a celui mai lung fluviu din lume.

Asadar, Editura Lizuka Educativ va invita la o calatorie in timp si spatiu. Din paginile cartii Egiptenii aflati de ce argintul a fost mult timp considerat de egipteni mai pretios decat aurul, de ce preotii trebuia sa se spele de patru ori pe zi, dar si motivul pentru care Hatshepsut, femeia-faraon, a fost pictata cu barba!

Ce inseamna de fapt cuvantul faraon este o dilema pe care o descifrati in volumul de fata din colectia Istorie pentru copii.

DESCOPERIM ORASELE:

Colectia Cartile tale dezvaluie micilor curiosi multe dintre tainele naturii, sarbatorilor sau ale meseriilor. Grafica impresionanta si textele accesibile varstei vor satisface nevoia de cunoastere a copiilor. Aceste  mici enciclopedii  vor raspunde chiar si pretentiilor celor mai carcotasi dintre prichindei... concise, explicite si pline de informatii inedite.

Detalii companie

Lansat ca un targ de carte mobil s-a dezvoltat in mai multe directii: librarie online, tabara coolturala si conferinte practice.
www.book-land.ro

Alte oferte: