Surprinde-ti iubita cu un cadou special!

Echitatie in cuplu, cadoul idel pentru persoana iubita!1 ora de echitatie/1 persoana sau 30 minute/2 persoane+ instructor specializat+alte surprize la doar 149 lei in loc de 215 lei, la Savannah Riding Club!Oferta valabila si in weekend!

Valoare 215.00lei

Cat castigi 66lei

Reducere 30%


Aceasta oferta a expirat

149lei
Oferta Expirata!

34 cumparate

Complex Savannah se află în Ostratu, Ilfov, în apropiere de DN1 şi la 30 de minute de Bucureşti.

Esti pasionat de echitatie sau vrei sa faci un cadou deosebit unei persoane dragi? Complex Savannah este locul ideal!

Voucherul include:

  • 1 ora de echitatie (pentru o persoana) sau 30 minute pentru 2 persoane (simultan cu 2 cai)
  • Instructor specializat
  • Oferim o sticla de vin roze Castele Huniade , 2 portii papanasi traditionali cu dulceata si o apa carbogazoasa 0.75 ml


Important:

O persoana poate folosi un singur voucher, dar poate achizitiona mai multe pentru a le face cadou.

 Programarile se fac telefonic cu minim 24 de ore inainte iar prin e-mail cu minim 48 ore inainte.

Reprogramarea sau anularea rezervarii se face cu 24 h inainte in caz contrar, sedinta se considera efectuata!

Oferta este valabila doar prin achizitionarea voucherului BestDealz!. Poti plati si direct in locatie, dar la pretul intreg, fara sa beneficiezi de reducere. Pentru informatii suplimentare sunati la numarul:
(0752) 196-043
.


Valabilitate voucher: 19.01.2017 - 21.03.2017. Pentru a beneficia de oferta este necesar sa te programezi la Complex Savannah Riding - Club Corbeanca in aceasta perioada (sau eventual sa incepi sedintele daca e vorba de mai multe proceduri), altfel voucherul nu mai poate fi folosit iar contravaloarea lui va fi pierduta!

Complex Savannah Riding - Club Corbeanca

Detalii suplimentare

Devil, un ponei olandez de talie medie, nascut pe data de 17 iunie 2005, este partenerul ideal de echitatie pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 2 si 11 ani. Este foarte talentat la sarituri, cu potential de concursuri. Devil este prietenos cu ceilalti cai ai bazei, dar mai ales cu micii calareti.

Savannah este cea care a inspiat aparitia Complexului Savannah Riding Club. Este domnisoara locatiei noastre, un ponei olandez de talie mare, din rasa Haflinger. Este foarte prietenoasa, docila, alintata si, cum ar spune Mara, pupacioasa. Fiind foarte docila, Savannah a invatat foarte repede, alaturi de Mara, sa realizeze sarituri si mici trucuri carismatice.

Rubin este o aparitie impunatoare de culoarea murgului. Este un cal nascut si crescut in complexul nostru din parinti trapasi, ce au participat la curse de trap. Este un cal de talie mica, nascut in iunie 2004, cu o personalitate extrem de puternica, avid dupa atentie si dragoste.

Rafael este un cal olandez din rasa gipsy vanner ( cal olandez de caruta). Se remarca, ca particularitati fizice, prin coama si picioarele imbracate, iar mustata sa, desi nespecifica rasei, este cea care il face cu totul deosebit. Este un cal deosebit de prietenos, docil, calul ideal pentru un incepator.

Decebal este un cal neaos, romanesc, nascut si crescut in Letea, salvat de o doamna cu suflet mare. Este un cal matur , foarte loial, care, in ciuda varstei, da dovada de foarte multa agilitate.

Detalii companie

Savannah Riding Club, situat în Ostratu, Ilfov, în apropiere de DN1 şi la 30 de minute de Bucureşti, a luat nastere dintr-o mare pasiune pentru cai si calarie.

Cu un manej încăpător pentru agrement şi performanţă, două locaţii pentru adăpostul cailor, un restaurant şi o priveliste minunata pe malul lacului Corbeanca, Savannah Riding Club este locul unde, pentru orice nivel de pregatire, de la incepator la avansat, poti lua lectii de echitatie, poti invata sa mergi la trap si chiar la galop, cu instructori ce au mulţi ani de experienţă în domeniul ecvestru

Alte oferte: