Dictionare scolare utile oricarui elev!

Instrument util oricarui elev! Oferta pachet 4 dictionare scolare la doar 47 lei in loc de 67 lei, de la Bookland! Include: dictionar de sinonime, dictionare de antonime, dictionar de neologisme, dictionar de omonime!

Valoare 67.00lei

Cat castigi 20lei

Reducere 29%


Aceasta oferta a expirat

47lei
Oferta Expirata!

30 cumparate

Dictionarele sunt recomandate tuturor celor care vor sa dovedeasca un nivel de exprimare diversificat, placut si, de ce nu, erudit.

De asemenea, se adreseaza tuturor categoriilor de cititori: elevi de gimnaziu si de liceu, studenti, doctoranzi, profesori, avocati, ziaristi, traducatori, scriitori.

Voucherul include:

Pachet 4 dictionare scolare editate de Lizuka Educativ:

  • Dictionar de sinonime- 314 pagini
  • Dictionar de antonime- 213 pagini
  • Dictionar de neologisme- 581 pagini
  • Dictionar de omonime- 394 pagini


Important:

Poti achizitiona oricate vouchere doresti.

Oferta este valabila doar prin achizitionarea voucherului BestDealz!. Poti plati si direct in locatie, dar la pretul intreg, fara sa beneficiezi de reducere. Pentru informatii suplimentare sunati la numarul:
(0312) 255-102
.


Aceasta oferta poate fi achizitionata si cu plata ramburs! Cost suplimentar 2,5 lei. Selecteaza aceasta metoda dupa ce dai click pe butonul "Cumpara" pentru a plati la primirea coletului!

Valabilitate voucher: 31.01.2017 - 02.04.2017.

BOOKLAND

Detalii suplimentare

Dictionarul de antonime este un instrument foarte util pentru elevi, atat pentru studiul individual la limba romana, cat si in vederea pregatirii pentru examenul de admitere la liceu.

Antonimia ne ajuta sa intelegem mai bine sensul cuvintelor printr-un procedeu simplu pe care il folosim frecvent in viata cotidiana. Percem mai bine sensul unor lucruri, analizandu-le prin opozitie.

Dictionarul de antonime propus de editura Lizuka Educativ cuprinde cele mai uzuale sensuri ale cuvintelor si a fost elaborat special pentru a inlesni activitatea de studiu la limba romana, pentru elevii de gimnaziu si liceu.

Neologismele sunt folosite pentru a numi concepte noi : inventii, fenomene recent descoperite. Uneori notiunile vechi, care au suferit o schimbare semnificativa, necesita folosirea unor neologisme pentru a le denumi.
Cuvantul neologism , azi intrat in uzul curent, a aparut in secolul al XVIII-lea si, la vremea respectiva. a fost el insusi un neologism. Initial termenul a fost alcatuit in limba franceza sub forma de neologisme (din neo- si logos: cuvant nou), in anul 1734.

Dictionarul de omonime inregistreaza termeni omonimici din toate straturile limbii romane: arhaisme, regionalisme, neologisme, termeni din registrul familiar, popular, argotic etc. si exceleaza prin informatiile etimologice bogate si interesante, urmate de definitii clare si concise, toate elaborate cu o extraordinara pasiune pentru corectitudinea stiintifica.

Detalii companie

Lansat ca un targ de carte mobil s-a dezvoltat in mai multe directii: librarie online, tabara coolturala si conferinte practice.
www.book-land.ro

Alte oferte: