Ouă congelate!

Teatrul Rosu va prezinta o noua piesa ``Ouă congelate `` in data de 12 martie de la ora 17:00! Pretul biletului este de numai 25 lei pentru 2 persoane!

Valoare 50.00lei

Cat castigi 25lei

Reducere 50%


Aceasta oferta a expirat

25lei
Oferta Expirata!

28 cumparate

 În avionul Barcelona-București, culmea coincidenței, stau așezate, pe cele 3 scaune alăturate, 3 femei pe care le cheamă Maria.Trei caractere puternice, trei românce contemporane, pierdute undeva în aer, care luptă pentru copiii lor răsgândiți și nefăcuți, au aflat că există procedeul de congelare a ovulelor și sunt hotărâte să aplice metoda pe loc, la tot avionul dacă se poate: “Pentru că orice femeie trebuie să aibă un copil și, cel mai indicat.

Voucherul include:

  • Acces bilet 2 persoane la piesa ``Ouă congelate``
  • Piesa se joaca in data de 12 martie ora 17.00 in incinta ``The Hub`` (fostul Music Club) – str. Baratiei, nr. 31


Important:

Poti achizitiona oricate vouchere doresti.
Accesul se poate face incepand cu ora 15.30, iar rezervarile se revendica pana la 16.45.

Oferta este valabila doar prin achizitionarea voucherului BestDealz!. Poti plati si direct in locatie, dar la pretul intreg, fara sa beneficiezi de reducere. Pentru informatii suplimentare sunati la numarul:
(0723) 196-376
.


Valabilitate voucher: 25.02.2017 - 16.03.2017.

Oferta "" in valoare de 25.00 lei poate fi cumparata si prin SMS pentru 6 Eur + TVA. Mai multe detalii

Teatrul Rosu

Detalii suplimentare

De Rucsandra Pop. Regia Anca Colțeanu. Cu Maria Radu, Grațiela Bădescu, Aron A. Lucian, Adriana Titieni.

În avionul Barcelona-București, culmea coincidenței, stau așezate, pe cele 3 scaune alăturate, 3 femei pe care le cheamă Maria.

Numele, Spania, singurătatea, despărțirile, copiii, dorul de România, soarele le fac pe două dintre ele să devină prietene intime înainte de decolarea avionului. Totul se întâmplă rapid, ele realizează că sunt suflete pereche și formează o coaliție împotrivă celei de-a treia, o studentă la antropologie, cât și împotriva însoțitorului de bord pe care amândouă “l-ar lua acasa”. Spectacolul surprinde intimitatea casnică a acestor femei, afișată în acest avion, lipsa de discreție și bun simț, pe care o întâlnim la tot pasul, incultura și superficialitatea care se reflectă în mod dramatic în viețile noastre.

Trei caractere puternice, trei românce contemporane, pierdute undeva în aer, care luptă pentru copiii lor răsgândiți și nefăcuți, au aflat că există procedeul de congelare a ovulelor și sunt hotărâte să aplice metoda pe loc, la tot avionul dacă se poate: “Pentru că orice femeie trebuie să aibă un copil și, cel mai indicat,
în eprubetă, dacă bărbații sunt porci și s-a ajuns la această concluzie de mai multă vreme”.

.

Detalii companie

Piesele de teatru preferate!

Alte oferte: