Localizare: Berceni

Piele fina si placuta la atingere!

Epilat total (mustata,axila, inghinal total, brate, picioare lung) cu ceara traditionala sau de unica folosinta la doar 41lei in loc de 75lei, numai la Arouge Salon!

Valoare 75.00lei

Cat castigi 34lei

Reducere 45%


Aceasta oferta a expirat

41lei
Oferta Expirata!

24 cumparate

Femeile nu isi doresc doar ``sa scape`` de parul de pe corp, isi doresc si o piele neteda si catifelata. Epilarea cu ceara traditionala indeplineste cel mai bine ambele obiective, pentru ca odata cu parul, indeparteaza si un strat de celule moarte de pe suprafata pielii, lasand-o moale si placuta la atingere.
Epilarea cu ceara traditionala poate fi efectuata in orice perioada a anului.

Voucherul include:

Epilat total cu ceara traditionala sau de unica folosinta ce include:

  • mustata
  • axila
  • inghinal total
  • brate
  • picioare lung


Important:

Poti achizitiona oricate vouchere doresti.

Oferta este valabila doar prin achizitionarea voucherului BestDealz!. Poti plati si direct in locatie, dar la pretul intreg, fara sa beneficiezi de reducere. Pentru informatii suplimentare sunati la numarul:
(0213) 322-175
. Pentru anularea programarii sau pentru reprogramare trebuie sunat cu cel putin 24 ore inainte, in caz contrar voucherul se va considera utilizat si veti pierde dreptul de a mai beneficia de serviciile incluse in sedinta respectiva.


Program Arouge Salon: L-V: 10.00-20.00; S: 09.00-17.30; D:

Valabilitate voucher: 25.02.2017 - 27.04.2017. Pentru a beneficia de oferta este necesar sa te programezi la Arouge Salon in aceasta perioada (sau eventual sa incepi sedintele daca e vorba de mai multe proceduri), altfel voucherul nu mai poate fi folosit iar contravaloarea lui va fi pierduta!

Arouge Salon

Detalii suplimentare

Epilat total cu ceara traditionala sau de unica folosinta ce include:

mustata
axila
inghinal total
brate
picioare lung

Alte oferte: