Elimina zgarieturile de pe masina ta!

Polish faruri + stopuri cu produse profesionale 3 M la doar 49 lei in loc de 150 lei, la Spalatoria Verde! Farurile isi vor recapata transparenta, iar masina ta va fi ca noua!

Valoare 150.00lei

Cat castigi 101lei

Reducere 67%


Aceasta oferta a expirat

49lei
Oferta Expirata!

8 cumparate

BestDealz si Spalatoria Verde vin cu oferta primaverii!

Beneficiaza de servicii ireprosabile si pune-ti masina la punct pentru un nou sezon!

Voucherul include:

  • Polish faruri + stopuri cu produse profesionale 3 M

Include:

  • stopuri
  • proiectoare
  • faruri cu produse profesionale 3M


Important:

Poti achizitiona oricate vouchere doresti, insa poti utiliza unul singur in nume propriu, restul putand fi facute cadou.

Oferta este valabila doar prin achizitionarea voucherului BestDealz!. Poti plati si direct in locatie, dar la pretul intreg, fara sa beneficiezi de reducere. Pentru informatii suplimentare sunati la numarul:
(0771) 087-611
.


Program Spalatoria Verde: L-V: 08.00 - 20.00; S: 08.00 - 20.00; D: 09.00 - 15.00

Valabilitate voucher: 21.03.2017 - 21.05.2017. Pentru a beneficia de oferta este necesar sa te programezi la Spalatoria Verde in aceasta perioada (sau eventual sa incepi sedintele daca e vorba de mai multe proceduri), altfel voucherul nu mai poate fi folosit iar contravaloarea lui va fi pierduta!

Spalatoria Verde

Detalii suplimentare

Ingrijeste-ti masina si fa-o sa arate ca noua!

Spalatoria Verde are kit-ul complet pentru ca tu sa fii multumit de fiecare data cand doresti sa reimprospatezi imaginea autovehicului la care tii atat de mult!

Detalii companie

Spalatoria Verde ofera servicii profesionale pentru spalat auto exterior si curatat interior, curatire motor, degresare masina, ceruire si polish.

Alte oferte: