Localizare: Unirii

Scapa de riduri!

Tratament botox cosmetic antirid pentru fata si ochi+ BONUS: La achizitionarea simultana a doua vouchere un al treilea tratament este gratis la numai 180 lei in loc de 650 lei la Equipe Danilo! Elimina ridurile!

Valoare 650.00lei

Cat castigi 470lei

Reducere 72%


Aceasta oferta a expirat

180lei
Oferta Expirata!

15 cumparate

Tratamentul se adreseaza persoanelor care doresc atenuarea si chiar eliminarea ridurilor de expresie si de batranete. Trtamentul este in acelasi timp si unul de tip antiage de preventie. Ideal pentru persoanele care au depasit varsta de 30 de ani.
 

Voucherul include:

  • Demachiere
  • Peeling (cu ultrasunete 25 kHz)
  • Aplicarea serului filler antiage ( cu mezoterapie).
  • Aplicarea gelului contur ochi (cu masaj usor)
  • Utilizarea biocurentilor pentru zona cu riduri. Biocurentii stimuleaza elasticitatea naturala a pielii
  • Aplicarea unui ulei esential tonifiant pe baza de menta(cu RadioFrecventa)
  • Aplicarea unei masti filler antiage (cu e-light verde). Masca contine un complex mineral energizant anti age: Zinc, cupru, magneziu;  ACID GLICOLIC, pentru cresterea activitatii fibroblastilor si secretia de colagen si elastina. Rezultat vizibil imediat, piele luminoasa si tonifiata.
  • Aplicarea unei fiole de  concentrat filler antiage (cu HF). Contine aceleasi elemente ca serul, dar este sub forma lichida si mai concentrata
  • Aplicarea cremei filler antiage (cu masaj manual) ). Contine aceleasi elemente ca serul
  • produse de lux gama BENEXERE ITALIA, folosita de artistii italieni
  • tratamentul va fi efectuat de un cosmetolog italian
  • + BONUS: La achizitionarea simultana a doua vouchere un al treilea tratament este gratis


Important:

Poti achizitiona oricate vouchere doresti.
 

Oferta este valabila doar prin achizitionarea voucherului BestDealz!. Poti plati si direct in locatie, dar la pretul intreg, fara sa beneficiezi de reducere. Pentru informatii suplimentare sunati la numarul:
(0767) 732-211
. Pentru anularea programarii sau pentru reprogramare trebuie sunat cu cel putin 24 ore inainte, in caz contrar voucherul se va considera utilizat si veti pierde dreptul de a mai beneficia de serviciile incluse in sedinta respectiva.


Program *Equipe Danilo Beauty Salon : L-V: 10.00-20.00; S: 10.00-16.00; D: inchis

Valabilitate voucher: 22.03.2017 - 22.05.2017. Pentru a beneficia de oferta este necesar sa te programezi la *Equipe Danilo Beauty Salon in aceasta perioada (sau eventual sa incepi sedintele daca e vorba de mai multe proceduri), altfel voucherul nu mai poate fi folosit iar contravaloarea lui va fi pierduta!

*Equipe Danilo Beauty Salon

Detalii suplimentare

Filler-ul antiage contine: BONT peptide, o proteina de sinteza care actioneaza la fel ca toxina botulinica, reducand contractia musculara la nivel cutanat si reducand vizibil ridurile in special cele din jurul ochilor si gurii;ZANTHALENE este un extract dintr-un fruct folosit de milenii in china, cu rol de relaxare musculara, calmant si anti-prurit; LIPOPEPTIDE este o
molecula prezenta in colagen; TETRAPEPTIDE confera netezime pielii; ACID HIALURONIC pentru hidratare si reintinerire.

Detalii companie

Salon de infrumusetare

Alte oferte: