Localizare: Militari

Albire dentara profesionala!

O sedinta de albire dentara profesionala la 149 ron de la 900 ron! Bonus: Consultatie stomatologica de specialitate + Plan de tratament + Sfaturi de igiena orala + Periaj profesional, la ADN Dental Care!

Valoare 900.00lei

Cat castigi 751lei

Reducere 83%


Aceasta oferta a expirat

149lei
Oferta Expirata!

11 cumparate

Tratamentul de albire dentara este una din metodele folosite in estetica dentara pentru a imbunatati aspectul danturii. Albirea este o procedura sigura si eficienta, utilizata pentru a indeparta coloratiile si petele de pe dinti, dar si pentru a deschide culoarea naturala a dintilor, atunci cand pacientul doreste acest lucru. De obicei, se obtin dinti cu 2-3 nuante mai deschise, efectul fiind variabil in functie de structura dentara. Este recomandata pentru dintii naturali, si pacienti care nu au multe plombe sau lucrari de orice fel in zona frontala ( cat e vizibil din zambet ).

Voucherul include:

  • Consultatie de specialitate
  • Plan de tratament
  • Periaj profesional
  • Albire dentara profesionala in cabinet ( 1 sedinta) - 
    peroxid de hidrogen în concentraÈ›ie de 35%.

Are o combinaÈ›ie patentata de xilitol, fluor È™i de potasiu care s-a dovedit a creste microrezistenta de albire în timp a smaltului dinÈ›ilor. ConÈ›ine È™i peroxid de hidrogen în concentraÈ›ie de 35%. Gelul va fi aplicat intre 30-45 minute. 

Albirea dinÅ£ilor nu este recomandată femeilor însărcinate sau celor care alăptează, persoanele cu boli gingivale sau eroziune dentară, adolescentilor până în 18 ani ÅŸi persoanelor cu dinÅ£ii foarte sensibili sau alergice la peroxid.

Este important de stiut ca albirea nu are efect asupra coroanelor .


Important:

Poti achizitiona oricate vouchere doresti.

 

Oferta este valabila doar prin achizitionarea voucherului BestDealz!. Poti plati si direct in locatie, dar la pretul intreg, fara sa beneficiezi de reducere. Pentru informatii suplimentare sunati la numarul:
(0754) 394-376
.


Program ADN Dental Care: L-V: 9 – 20; S: 10-13; D: inchis

Valabilitate voucher: 24.03.2017 - 24.05.2017. Pentru a beneficia de oferta este necesar sa te programezi la ADN Dental Care in aceasta perioada (sau eventual sa incepi sedintele daca e vorba de mai multe proceduri), altfel voucherul nu mai poate fi folosit iar contravaloarea lui va fi pierduta!

ADN Dental Care

Detalii suplimentare

Echipa unita formata din medici profesionisti, dedicati si entuziasti

Faceti cunostinta cu echipa noastra

Alte oferte: