Localizare: Alba Iulia

Priviri pline de mister!

Extensii fir cu fir: aplicare extensii de gene 1D sau 2D Neicha, de la doar 80 lei, numai la Star Beauty Center! Exprima-ti feminitatea prin priviri pline de mister si frumusete!

Ai un smartphone? Voucherul nu mai trebuie tiparit pentru aceasta oferta! Tot ce trebuie sa faci este sa intri de pe mobil in contul tau si sa arati telefonul la sosirea in locatie.

Valoare 200.00lei

Cat castigi 120lei

Reducere 60%


Aceasta oferta a expirat

80lei
Oferta Expirata!

44 cumparate

Locul unde timpul se dilata si unde veti gasi o oaza de liniste, frumusete si relaxare.

Fii misterioasa si senzuala cu o noua oferta propusa de BestDealz si Salon Secret Beauty!

Voucherul include:

Pachet 1:

  • Extensii gene fir cu fir 1D

Pachet 2:

  • Extensii gene fir cu fir 2D

Produse: Neisha


Important:

Poti achizitiona oricate vouchere doresti.

Oferta se adreseaza exclusiv doamnelor si domnisoarelor. 

Oferta este valabila doar prin achizitionarea voucherului BestDealz!. Poti plati si direct in locatie, dar la pretul intreg, fara sa beneficiezi de reducere. Pentru informatii suplimentare sunati la numarul:
(0754) 211-021
. Pentru anularea programarii sau pentru reprogramare trebuie sunat cu cel putin 24 ore inainte, in caz contrar voucherul se va considera utilizat si veti pierde dreptul de a mai beneficia de serviciile incluse in sedinta respectiva.


Program Star Beauty Center: L-V: 9.00-19.00; S: 9.00-19.00; D: Inchis

Valabilitate voucher: 24.03.2017 - 24.05.2017. Pentru a beneficia de oferta este necesar sa te programezi la Star Beauty Center in aceasta perioada (sau eventual sa incepi sedintele daca e vorba de mai multe proceduri), altfel voucherul nu mai poate fi folosit iar contravaloarea lui va fi pierduta!

Daca ai un smartphone voucherul nu mai trebuie tiparit pentru aceasta oferta! Tot ce trebuie sa faci este sa intri de pe mobil in contul tau si sa arati telefonul la sosirea in locatie.

Star Beauty Center

Detalii suplimentare

Extensii gene fir cu fir 1D
Extensii gene fir cu fir 2D

Produse: Neisha

Detalii companie

Totul povestea frumoasa a inceput de mica, am descoperit creta la tabla de scris a scolii. Stiu, pare amuzant dar pe atunci nu existau foarte multe farduri si nici multe firme dar pasiunea mea pentru ele a inceput inca din acea vreme.

Am invatat sa iubesc, sa inteleg si sa apreciez valoarea culorilor. Pasiunea mea pentru culoare a fost vazuta de toata lumea, nu a durat mult si intrebarea lor nu a ezitat sa apara "de ce nu fac niste cursuri pentru a dezvolta pasiunea?"

Alte oferte: