Localizare: Floreasca

Incearca mancarea mexicana!

Incearca arome noi si indragosteste-te de mancarea mexicana! Burrito la alegere Porc /Vita/ Pui/ Vegetarian la doar 15 lei in loc de 26 lei, numai la Taqueria, in Mall Promenada!

Valoare 26.00lei

Cat castigi 11lei

Reducere 42%


Aceasta oferta a expirat

15lei
Oferta Expirata!

35 cumparate

O vizită la Taqueria e ca și cum ai privi plitele din bucătăria ”mamei cuiva”, gătind cu pasiune pentru cei dragi. Pentru că mâncarea Tex-Mex este despre a fi împreună, despre a sta cu familia la masă și a savura cele mai bune preparate! Asta îți garantează Taqueria, care nu vrea să aducă în România stereotipurile mexicane folosite de alții, cu chelneri mustăcioși și sombreros agățate în cui. Noi oferim mâncare naturală, prietenoasă cu natura și cel mai important garantăm gustul autentic! Preparatele noastre nu folosesc înlocuitori și totul este întocmai ca într-o bucătărie mexicană, cu un accent din cea texană!

Voucherul include:

  • Burrito la alegere Porc /Vita /Pui /Vegetarian pentru 1 persoana in Mall Promenada la Taqueria cu 15 lei in loc de 26 lei

Ingrediente: carne porc/vita/pui, cașcaval, orez, fasole neagră/ pinto, salsa, smântână, sos picant.

Burrito la alegere intre:

  • Carnitas (porc)
  • Carne (vita)
  • Pollo (pui)
  • Vegetariano (vegetarian).


Important:

Poti achizitiona un singur voucher pe acelasi nume!

Oferta este valabila doar prin achizitionarea voucherului BestDealz!. Poti plati si direct in locatie, dar la pretul intreg, fara sa beneficiezi de reducere. Pentru informatii suplimentare sunati la numarul:
(0371) 123-413
.


Program Taqueria: L-V: 10.00-22.00; S: 10.00-22.00; D: 1.00-22.00

Valabilitate voucher: 12.04.2017 - 12.06.2017. Pentru a beneficia de oferta este necesar sa te programezi la Taqueria in aceasta perioada (sau eventual sa incepi sedintele daca e vorba de mai multe proceduri), altfel voucherul nu mai poate fi folosit iar contravaloarea lui va fi pierduta!

Oferta "" in valoare de 15.00 lei poate fi cumparata si prin SMS pentru 4 Eur + TVA. Mai multe detalii

Taqueria

Detalii suplimentare

La Taqueria, ne respectăm oaspeții și apreciem decizia lor de a ne călca pragul. Ne respectăm între noi și punem preț pe efortul de echipă. Prietenia și căldura colectivului nostru are ca unic scop să facă ziua mai bună clienților Taqueria! Respectăm planeta prin aprovizionarea cu ingrediente de înaltă calitate, precum și promovarea sustenabilității mediului înconjurător. Filosofia restaurantului nostru e reprezentată de curățenia impecabilă, atât în spațiul de pregătire a mâncării dar și în spațiul de servire. Grija față de restaurant e parte din respectul oferit clienților noștrii!

Alte oferte: