Localizare: Unirii

Putere de seductie si expresivitate!

Pensat, permanent si vopsit sprancene, incepand de la doar 99 lei, la Salon perfect Contur! Gene lungi, sprancene perfecte!

Valoare 150.00lei

Cat castigi 51lei

Reducere 34%


Aceasta oferta a expirat

99lei
Oferta Expirata!

21 cumparate

Permanentul de gene este o metoda de ondulatie a genelor, valabila 2-3 luni indiferent de varsta, de lungimea genelor, o ondulatie perfecta da ochilor stralucire si expresivitate de durata… si putere de seductie

Este o metoda eficienta de imbunatatire a “starii de bine” avand gene dese, lungi si curbate tot timpul, fara sa mai fie nevoie de aplicarea rimelului si fara grija exprimarii emotiilor care-l deterioreaza.

Daca sunt aplicate de catre un specialist genele false pot remodela forma ochilor, facandu-i mai expresivi. Un alt avantaj consta in faptul ca va puteti pastra stilul de viata (sport, inot, etc.) si sa aratati bine in acelasi timp.

De departe cel mai mare avantaj consta in gama variata de culori si lungimi de gene care se pot aplica.

Voucherul include:

  • Permanent gene
  • Pensat
  • Vopsit sprancene


Important:

Puteti utliza personal 1 voucher, dar poti achizitiona mai multe pentru a le face cadou!

Voucherul este valabil 30 de zile din momentul achizitiei.

Trebuie sa te prezinti cu voucherul printat la salon.

Pentru anularea programarii sau pentru reprogramare trebuie sunat cu cel putin 24 ore inainte, in caz contrar voucherul se va considera utilizat

Oferta este valabila doar prin achizitionarea voucherului BestDealz!. Poti plati si direct in locatie, dar la pretul intreg, fara sa beneficiezi de reducere. Pentru informatii suplimentare sunati la numarul:
(0213) 223-240
. Pentru anularea programarii sau pentru reprogramare trebuie sunat cu cel putin 24 ore inainte, in caz contrar voucherul se va considera utilizat si veti pierde dreptul de a mai beneficia de serviciile incluse in sedinta respectiva.


Program Salon Perfect Contur : L-V: 10-20:30; S: 10-15:30; D: Inchis

Valabilitate voucher: 19.05.2017 - 19.07.2017. Pentru a beneficia de oferta este necesar sa te programezi la Salon Perfect Contur in aceasta perioada (sau eventual sa incepi sedintele daca e vorba de mai multe proceduri), altfel voucherul nu mai poate fi folosit iar contravaloarea lui va fi pierduta!

Salon Perfect Contur

Detalii suplimentare

Daca sunt aplicate de catre un specialist genele false pot remodela forma ochilor, facandu-i mai expresivi. Un alt avantaj consta in faptul ca va puteti pastra stilul de viata (sport, inot, etc.) si sa aratati bine in acelasi timp.

De departe cel mai mare avantaj consta in gama variata de culori si lungimi de gene care se pot aplica.

Detalii companie

Salonul de remodelare corporala Perfect Contur si-a inceput activitatea in urma cu 10 ani si de atunci va pune la dispozitie tehnologii de ultima ora si personal calificat pentru a va oferi o experienta unica. Salonul se gaseste amplasat in zona centrala (P-ta Unirii – Bd. Mircea Voda), se invecineaza cu o parcare generoasa, va ofera wifi gratuit astfel incat sa intampinati cat mai putine neplaceri si sa devina o oaza de evadare si relaxare.

Prin varietatea terapiilor efectuate in cadrul salonului va ajutam sa va regasiti echilibrul, increderea in fortele proprii, puterea, starea de bine care aveti nevoie zilnic, practic va asiguram energia necesara realizarii activitatilor dvs. deoarece este foarte important pentru fiecare persoana sa se simta bine cu ea insasi, sa fie multumita de sine.

De-a lungul celor 10 ani de activitate am contribuit la castigarea increderii in sine pentru mii de persoane ce ne-au trecut pragul, am realizat progrese importante in atingerea infatisarii fizice dorite, reusind impreuna cu clientele si clientii nostri sa ne atingem obiectivele stabilite.

Alte oferte: