Localizare: Tineretului

Un ritual unic - Coffee Break!

Castiga relaxare, fermitate si catifelare timp de 1 ora! Scrub cu unt de cocos si cafea + impachetare cu cafea si uleiuri naturale + masca cu cafea + masaj de relaxare + aromaterapie la doar 89 lei in loc de 178 lei, la Centrul Salus!

Valoare 178.00lei

Cat castigi 89lei

Reducere 50%


Aceasta oferta a expirat

89lei
Oferta Expirata!

16 cumparate

Este bautura care ne energizeaza pe toti in fiecare dimineata.

Te-ai gandit vreodata ca poti sa te folosesti de ea din pretul relaxare si infrumusetare?  Datorita continutului de cafeina si teobromina, terapia cu cafea va ajuta la miscarea fluidelor in exteriorul celulelor de grasime. Cafeaua iti poate revigora nu numai mintea, ci si trupul!

Voucherul include:

Ritual Coffee Break

Etapele acestui ritual:

  • scrub cu unt de cocos si cafea
  • impachetare cu cafea si uleiuri naturale (portocala, lavanda si paciuli)- 20 de minute
  • masca cu cafea
  • masaj de relaxare - 30 de minute
  • aromaterapie

Ritualul dureaza aproximativ 1 ora!

  • Aromaterapie si masaj – efecte benefice:
  • Induce o stare de bine atat in timpul masajului, cat si dupa, cel putin cateva zile;
  • Stimuleaza circulatia sangvina si cea limfatica;
  • Relaxeaza si revigoreaza musculatura corpului;
  • Contribuie la atenuarea stresului si oboselii;
  • Ajuta corpul si mintea sa ajunga la acel echilibru de care ai nevoie.


Important:

Poti achizitiona oricate vouchere doresti.

Oferta este valabila doar prin achizitionarea voucherului BestDealz!. Poti plati si direct in locatie, dar la pretul intreg, fara sa beneficiezi de reducere. Pentru informatii suplimentare sunati la numarul:
(0730) 367-620
. Pentru anularea programarii sau pentru reprogramare trebuie sunat cu cel putin 24 ore inainte, in caz contrar voucherul se va considera utilizat si veti pierde dreptul de a mai beneficia de serviciile incluse in sedinta respectiva.


Program Centrul Salus: L-V: 10:00 - 21:00; S: 10:00 - 21:00; D: inchis

Valabilitate voucher: 24.05.2017 - 24.07.2017. Pentru a beneficia de oferta este necesar sa te programezi la Centrul Salus in aceasta perioada (sau eventual sa incepi sedintele daca e vorba de mai multe proceduri), altfel voucherul nu mai poate fi folosit iar contravaloarea lui va fi pierduta!

Centrul Salus

Detalii suplimentare

Ritual Coffee Break.

Detalii companie

Nascut din dorinta de a va oferi servicii de inalta calitate, Centrul SALUS va pune la dispozitie o gama variata de servicii ce pot fi personalizate in functie de cerintele si nevoile dumneavoastra.

Conceptul locatiei a fost gandit si implementat astfel incat sa asigure toate serviciile de care clientii nostri au nevoie, incepand de la masaj de relaxare si terapeutic, tratamente corporale pentru remodelare si tonifiere, pana la programe de sport personalizate.

De asemenea, va oferim un maxim de confort atat prin ambianta primitoare si relaxanta, cat si prin realizarea tratamentelor in camere tematice individuale. Toate echipamentele si produsele cosmetice pe care le folosim respecta un standard de calitate inalt.

Alte oferte: