Localizare: Iancului

Curs tehnica orientala de pensat cu ata!

Curs tehnica orientala de pensat cu ata si epilat cu ceara organica, la doar 200 lei in loc de 400 lei, numai Blue Class! Afla totul despre aceasta tehnica veche de sute de ani, practicata pentru prima oara in Orientul Mijlociu!

Ai un smartphone? Voucherul nu mai trebuie tiparit pentru aceasta oferta! Tot ce trebuie sa faci este sa intri de pe mobil in contul tau si sa arati telefonul la sosirea in locatie.

Valoare 400.00lei

Cat castigi 200lei

Reducere 50%


Aceasta oferta a expirat

200lei
Oferta Expirata!

10 cumparate

Pensatul cu ata reprezinta o alternativa revolutionara la tehnicile traditionale de indepartare a parului nedorit din zona sprancenelor cu penseta sau cu ceara. In ultimii ani, pensatul sprancenelor cu ata a devenit din ce in ce mai popular in saloanele de cosmetica, datorita faptului ca este mult mai eficient, mai rapid si mai putin dureros.
 

Voucherul include:

  • stilizare sprancene
  • pensare sprancene
  • epilat cu ata mustata si epilat cu ceara organica
  • indepartat puful de pe fata
  • epilat cu ceara organica


Important:

Cursul incepe in data de 26 martie  la ora 13.30, durata cursului de 4 ore

Cursul de tine in ultima duminica a fiecarei luni.

Poti achizitiona oricate vouchere doresti.

Oferta este valabila doar prin achizitionarea voucherului BestDealz!. Poti plati si direct in locatie, dar la pretul intreg, fara sa beneficiezi de reducere. Pentru informatii suplimentare sunati la numarul:
(0314) 382-717
.


Program Blue Class Salon: L-V: 15:00-20:00; S: 15:00-20:00; D: Inchis

Valabilitate voucher: 13.06.2017 - 13.08.2017. Pentru a beneficia de oferta este necesar sa te programezi la Blue Class Salon in aceasta perioada (sau eventual sa incepi sedintele daca e vorba de mai multe proceduri), altfel voucherul nu mai poate fi folosit iar contravaloarea lui va fi pierduta!

Daca ai un smartphone voucherul nu mai trebuie tiparit pentru aceasta oferta! Tot ce trebuie sa faci este sa intri de pe mobil in contul tau si sa arati telefonul la sosirea in locatie.

Blue Class Salon

Detalii suplimentare

Pensatul cu ata are destul de multe avantaje, dintre care putem enumera:
1. Este extrem de igienic. Firul de ata este singurul lucru care iti atinge pielea. Dupa fiecare utilizare, ata este aruncata.
2. Este foarte de eficient. Pensatul cu ata ofera sprancenelor o linie mult mai dreapta datorita preciziei.
3. In timp, rezultatele temporare pot deveni permanente. Repetata, aceasta tehnica de pensat sprancene poate distruge foliculii, impiedicand astfel parul sa mai creasca.
4. Pielea este ferita de chimicale. Atunci cand ai un ten sensibil sau cu probleme, pensatul cu ata este cel mai indicat, deoarece nu traumatizeaza tesuturile, spre deosebire de epilatul cu ceara sau cu zahar.
5. Este foarte rapid. Desi fiecare cosmeticiana lucreaza diferit, pensatul cu ata dureaza intre 5 - 10 minute.
 

Detalii companie

Blue Class deruleaza cursuri de formare profesionala, la standarde europene, si diplome de calificare recunoscute de catre CNFPA, Ministerul Educatiei si Ministerul Muncii

Alte oferte: