Pastreaza amintirile speciale!

Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Kodak, 80 poze, la pretul de doar 39 lei in loc de 80 lei, oferita de Foto Dinca!

Valoare 80.00lei

Cat castigi 41lei

Reducere 51%


Aceasta oferta a expirat

39lei
Oferta Expirata!

108 cumparate

Pastreaza cei mai frumosi ani din viata ta intr-un album de pret!

Foto Dinca si BestDealz au pregatit oferta care va reusi sa imbine amintiri frumoase cu imagini complete!

Voucherul include:

  • Album de dimensiunile 20x15 cm (inchis) si 20x30 (deschis) cu 20 de pagini imprimate pe hartie cartonata Kodak;

Caracteristici:

  • Paginile albumului si copertile sunt cartonate;
  • Ambele coperti au imaginile tale preferate imprimate;
  • Dimensiune album: 20x15 cm inchis / 20x30 deschis
  • In album sunt incluse aproximativ 80 de poze (in cele 20 de pagini intra un colaj de 80 de poze de diferite dimensiuni, in functie de cum pot fi asezate in pagina);
  • Se poate opta pentru o poza reprezentativa pentru prima pagina;


Important:

Poti achizitiona oricate vouchere doresti si le poti folosi in nume propriu sau le poti face cadou.

Pentru alte informatii te rugam sa suni la numarul de telefon inscris pe voucher!

Cum comanzi:

  • se trimit pozele (300dpi), impreuna cu  voucherul atasat si cu datele tale de contact (adresa completa - daca vrei cu livrare - numar de telefon, nume complet)  pe adresa de e-mail: fotodinca@yahoo.com


Programul laboratorului:
Luni- Vineri: 09.00-18.00
Sambata: 09.00-13.00

Oferta este valabila doar prin achizitionarea voucherului BestDealz!. Poti plati si direct in locatie, dar la pretul intreg, fara sa beneficiezi de reducere. Pentru informatii suplimentare sunati la numarul:
(0723) 575-786
.


Cost livrare. Bucuresti: 10 lei. Restul tarii: 12 lei.

Valabilitate voucher: 20.06.2017 - 20.08.2017.

Foto Dinca Srl

Detalii suplimentare

Foto Dinca are o vasta experienta in domeniul fotografic in speta in printarea fotografiilor pe hartie fotografica de inalta calitate;
Personalul de la Foto Dinca sta la dispozitia ta avand o experienta vasta in domeniul developarii filmelor foto si printarea fotografiilor;
Iti poti crea un album cu cele mai frumoase amintiri ale tale si persoanelor dragi.

Printarea se face in laboratorul Kodak de ultima generatie, fabricat in 2011, unic in Romania! Toate produsele se realizeaza pe hartie fotografica Kodak, prin proces chimic, aceasta dand o stralucire si o rezistenta in timp net superioara imprimarii termice. Calitatea hartiei si a imprimarii este premium. Foto Dinca are o vasta experienta in domeniul fotografic in speta in printarea fotografiilor pe hartie fotografica de inalta calitate; Personalul de la Foto Dinca sta la dispozitia ta avand o experienta vasta in domeniul developarii filmelor foto si printarea fotografiilor; Laborator Foto Dinca iti mai poate pune la dispozitie urmatoarele servicii: procesari foto, albume digitale, calendare personalizate, retusari foto, printari bannere si autocolante toate la un nivel inalt de calitate.

Detalii companie

Centrul de  printare Dinca este unul dintre cele mai competitive din Bucuresti, folosind aparatura de ultima generatie Kodak, fabricata in 2011, unica in Romania.

Poti printa fotografii de aproape orice dimensiune pe o hartie de calitate superioara, Foto Dinca procesand exclusiv pe hartie Kodak.

Magazinul foloseste doar produse Kodak, atat hartia mentionata mai sus, cat si chimicalele de imprimare. Dupa cumpararea voucherului si trimiterea fotografiilor dorite, le veti primi cu promptitudine.

Alte oferte: