Localizare: Alba Iulia

Pentru recuperarea zonelor afectate!

Scapa de durerile lombare si cele articulare la Fiziolife Estetique! 5 sedinte fizioterapie - 2 proceduri/sedinta + 5 sedinte masaj terapeutic loco-regional la doar 190 lei! Participa activ, fizic si psihic la propria recuperare!

Valoare 375.00lei

Cat castigi 185lei

Reducere 49%


Aceasta oferta a expirat

190lei
Oferta Expirata!

12 cumparate

Specialistul kinetoterapeut, prin programul individualizat pe care il concepe, urmareste sa relaxeze musculatura contracturata si sa asuplizeze trunchiul inferior (remobilizarea coloanei).

Un program de kinetoterapie eficient poate reduce semnificativ pentru perioade mari de timp pericolul de aparitie a durerilor lombare si in cazurile de hernie de disc.Beneficiaza de sanatate alaturi de BestDealz si Fiziolife Estetique!

Voucherul include:

  • 5 sedinte fizioterapie
  • 5 sedinte masaj terapeutic loco-regional
  • 2 proceduri (electroterapie, magnetoterapie, laserterapie sau ultrasunete, in functie de afectiune)


Important:

Un utilizator poate cumpara oricate vouchere doreste, insa poate folosi unul singur in nume propriu, restul putand fi facute cadou prietenelor.

Este necesar sa va prezentati cu voucherul printat la locatie.

Oferta este valabila doar prin achizitionarea voucherului BestDealz!. Poti plati si direct in locatie, dar la pretul intreg, fara sa beneficiezi de reducere. Pentru informatii suplimentare sunati la numarul:
(0213) 275-579
.


Program Fiziolife Estetique : L-V: 09:00:21:00; S: 10.00-16.00; D:

Valabilitate voucher: 13.07.2017 - 12.09.2017. Pentru a beneficia de oferta este necesar sa te programezi la Fiziolife Estetique in aceasta perioada (sau eventual sa incepi sedintele daca e vorba de mai multe proceduri), altfel voucherul nu mai poate fi folosit iar contravaloarea lui va fi pierduta!

Fiziolife Estetique

Detalii suplimentare

Kinetoterapia este cunoscuta ca fiind ramura medicinei care se ocupa cu refacerea si recuperarea organismului cu ajutorul miscarii. Kinetoterapia este recomandata intr-o gama foarte larga de afectiuni: reumatice, neurologice, ale aparatului cardiovascular, respirator, boli metabolice (obezitatea, hipercolesterolemia), maladii congenitale, boli endocrine (diabetul zaharat), mergand pana la tratamentul colonului iritabil,etc.

Pot fi tratate cu rezultate foarte bune urmatoarele afectiuni: neuropatii periferice, artroza, discopatia cervicala si lombara, tendinite, bursite, sechele post-traumatice, sechele AVC ,fcrampe musculare, PSH( periartrita scapulo-humerala), tulburari de postura(scolioza ,cifoza, hiperlordoza), osteoporoza.

Un program de kinetoterapie eficient poate reduce semnificativ pentru perioade mari de timp pericolul de apariţie a durerilor lombare si în cazurile de hernie de disc. Pentru aceasta, trebuie urmat un program riguros, în funcţie de cauzele care au generat suferinţa.

Detalii companie

De azi sănătatea ta este în mâinile noastre!  Fiziolife Estetique se diferentiază prin produsele profesionale de înaltă calitate utilizate în scopul perfectionării tale!  

Fiziolife Estetique pune la dispozitia clientilor săi o echipă de profesionisti cu vastă experientă în domeniu. Prin personalul calificat si aparatura de înaltă tehnologie, aducem un surplus de sănătate în viata ta.  Fiziolife Estetique este solutia ideală - Inovatie, experientă si profesionalism acum doar pentru tine!  Te asteptam cu drag! Pretuieste viata!

Alte oferte: