Localizare: Floreasca

Savureaza un tacos delicios!

Gusta din delicatesele bucatariei mexicane! 2 Tacos la alegere Porc/ Vita/ Pui la doar 9 lei in loc de 14 lei, numai la Taqueria - in Promenada Mall! Afla tainele bucatariei de pe coasta de Vest și Est a Statelor Unite ale Americii!

Valoare 14.00lei

Cat castigi 5lei

Reducere 35%


Aceasta oferta a expirat

9lei
Oferta Expirata!

49 cumparate

Taqueria s-a născut din dragostea pentru bucătaria mexicană, în special a mâncărurilor care pot fii savurate în marile restaurante “Tex-Mex” de pe coastele de Vest și Est a Statelor Unite ale Americii. Taqueria va împărtăși această minunată bucătărie regională și cu românii, care nu au intrat până acum în contact cu aceaste delicatese.
La Taqueria, ne dorim ca fiecare dintre oaspeții noștri să aibă o experiență unică. Lucrurile care stau la baza experienței plăcute a oaspeților nostri sunt evidente: alimente proaspete, prietenia angajaților, curățenia zonei de servire a clienților și a felului minunat în care noi rulăm burrito-urile.

Voucherul include:

2 x Tacos la alegere Porc/Vita/Pui/ la doar 9 lei in loc de 14 lei. Contine:
  • 2 x Tacos la alegere Porc/Vita/Pui/ in Mall Promenada la Taqueria 


Important:

Poti achizitiona un singur voucher pe acelasi nume!

Oferta este valabila doar prin achizitionarea voucherului BestDealz!. Poti plati si direct in locatie, dar la pretul intreg, fara sa beneficiezi de reducere. Pentru informatii suplimentare sunati la numarul:
(0371) 123-413
.


Program Taqueria: L-V: 10.00-22.00; S: 10.00-22.00; D: 1.00-22.00

Valabilitate voucher: 17.08.2017 - 19.10.2017. Pentru a beneficia de oferta este necesar sa te programezi la Taqueria in aceasta perioada (sau eventual sa incepi sedintele daca e vorba de mai multe proceduri), altfel voucherul nu mai poate fi folosit iar contravaloarea lui va fi pierduta!

Oferta "2 x Tacos la alegere Porc/Vita/Pui/ " in valoare de 9.00 lei poate fi cumparata si prin SMS pentru 3 Eur + TVA. Mai multe detalii

Taqueria

Detalii suplimentare

Tex-Mex este o fuziune de preparate din nordul Mexicului și sudul Americii, care reflectă creațiile culinare ale populației Tejanos. Mâncarea autentică Tex-Mex este proaspătă, simplă și produsă din ingrediente tradiționale. Fasole neagră și pinto, ardei: jalapeno, habanero și chipotle, avocado hass, coriandru, chimion și tomatillo. Meniurile noastre nu conțin substitute locale ci produse autentice.

Alte oferte: