Localizare: Romana

Slabeste rapid in doar 170 minute!

Pachet pentru slabire rapida ce include Impachetare la rece sau la cald, cavitatie ultralipo, presodrenaj limfatic, vacuum bipolar, lipolaser, radiofrecventa hexapolara la doar 99 lei in loc de 380 lei, la Opium Salon - Magheru!

Valoare 380.00lei

Cat castigi 281lei

Reducere 73%


Aceasta oferta a expirat

99lei
Oferta Expirata!

26 cumparate

Cavitatia ultralipo sau liposuctia virtuala, este cea mai eficienta terapie anticelulitica. Cavitatia ultralipo se bazeaza pe efectul ultrasunetelor de joasa frecventa care provoaca comprimari si dilatari ale vacuolei de grasime.
Datorita presiunii pe care o genereaza provoaca formarea de mici bule de gaz (bule cavitationale) si succesiva lor implozie, rupand in acest fel membranele celulelor adipoase.
Procedura de LIPO LASER este in crestere si devine din ce in ce mai populara. Slabirea prin Diodo lipo laser de la Opium salon are bune rezultate asupra zonelor in care este sporita depunerea celulelor adipoase: burta , brate, solduri si coapse exterioare , precum si pe zonele mai mici ale corpului , cum ar fi linia maxilarului , gat, barbie.
Vacuum bipolar cu radiofrecventa provoaca o expansiune si incalzire rapida a peretelui celular , care depasesc limitele de elasticitate pana la ruperea fibrelor.In urma tratamentului cu vacuum bipolar cu radiofrecventa are loc arderea acizilor grasi, eliminarea toxinelor si elasticizarea pielii dau un aspect foarte neted si fin al pielii.

Voucherul include:

Pachet 1 la doar 99 lei in loc de 380 lei. Contine:
  • 1 x Impachetare HOT/ICE - 40 min
  • 1 x Cavitatie ultralipo - 40 min
  • 1 x Pressodrenaj limfatic - 30 min
  • 1 x vacuum bipolar  - 20 min
  • 1 x LIPOLASER - 20 min
  • 1 x RF hexapolar - 20 min


Important:

Poti achizitiona oricate vouchere doresti, insa poti utiliza unul singur in nume propriu, restul le poti face cadou.
Programarile se fac cu cel putin 24 de ore inainte.
Este necesara prezentarea voucherului printat la salon.

Oferta este valabila doar prin achizitionarea voucherului BestDealz!. Poti plati si direct in locatie, dar la pretul intreg, fara sa beneficiezi de reducere. Pentru informatii suplimentare sunati la numarul:
(0734) 419-596
. Pentru anularea programarii sau pentru reprogramare trebuie sunat cu cel putin 24 ore inainte, in caz contrar voucherul se va considera utilizat si veti pierde dreptul de a mai beneficia de serviciile incluse in sedinta respectiva.


Program Salon Opium - Magheru: L-V: 9.00-21.00; S: 9.00-16.00; D: Inchis

Valabilitate voucher: 04.01.2018 - 08.03.2018. Pentru a beneficia de oferta este necesar sa te programezi la Salon Opium - Magheru in aceasta perioada (sau eventual sa incepi sedintele daca e vorba de mai multe proceduri), altfel voucherul nu mai poate fi folosit iar contravaloarea lui va fi pierduta!

Salon Opium - Magheru

Detalii suplimentare

- stimuleaza circulatiei si a metabolismului celular
- creste productiei de colagen si elastina
- reduce stresului prin stimularea productiei de endorfine (hormonii fericirii)
- ajuta la spargerea si topirea celulitei vechi
- reduce circumferinta adipocitelor la 3 cm dub derm
- tonifiaza pielea
- stimuleaza colagenogeneza cu ajutorul radiofrecventei incorporate

Detalii companie

Centrul de remodelare corpoala Opiumsalon ofera tratamente de remodelare corporala. Tratamente corporale, tratamentamente faciale la cele mai mici preturi.

Alte oferte: