Localizare: Floreasca

Elimina celulita pentru totdeauna!

Vella Shappe - declarat inamicul nr.1 in eliminarea celulitei si reducerea in circumferinta pana la 8 cm! VellaShappe + Presodrenaj + Fast Slim, 4 sau 8 sedinte, incepand de la doar 195 lei, la Centrul de Lux Forever 20 - Zona Centrala!

Valoare 625.00lei

Cat castigi 430lei

Reducere 68%


Aceasta oferta a expirat

195lei
Oferta Expirata!

26 cumparate

 Fii mandra de tine, fii mandra de corpul tau!

Pentru un rezultat sigur,  iti recomandam artileria grea: VellaShappe - declarat inamicul nr.1 in eliminarea celulitei si reducerea in circumferinta pana la 8 cm.

Tehnologia Elos a revolutionat tratamentele de slabit si lupta impotriva celulitei! Eficienta garantata a tratamentului se datoreaza cumularii a 4 tehnologii diferite: energia optica cu IR, radiofrecventa, vacuum si forta mecanica care se efectueaza prin intermediul rolelor.

Prin cumularea efectelor acestor 4 tehnologii se vizeaza atat  tratarea celulitei cat si distrugerea tesutului adipos. Astfel celulita este dislocata si distrusa, straturile de grasime sunt topite, grasimile si toxinele rezultate sunt drenate si eliminate din organism stimulandu-se productia de elastina si colagen.

Radiofrecventa incalzeste dermul, facilitand restructurarea si remodelarea pielii, infrarosu stimuleaza metabolismul, vacuumul pulsat imbunatateste fluxul sanguin si limfatic favorizand eliminarea reziduurilor iar rolele mecanice permit realizarea  unui tratament  anticelulitic eficient.

Voucherul include:

Pachet 1 la doar 195 lei in loc de 625 lei. Contine:
  • 4 x VellaShappe x 20 min.
  • 4 x Presodrenaj x 20 min.
  • 4 x Fast Slim x 15 min

sau

Pachet 2 la doar 368 lei in loc de 1 250 lei. Contine:
  • 8 x VellaShappe x 20 min.
  • 8 x Presodrenaj x 20 min.
  • 8 x Fast Slim x 15 min.


Important:

Poti achizitiona oricate vouchere doresti insa poti utiliza unul singur in nume propriu, restul le poti face cadou.

Voucherul trebuie sa fie activat in maxim 20 de zile de la achizitionare.

Oferta se adreseaza exclusiv doamnelor si domnisoarelor.

Oferta este valabila doar prin achizitionarea voucherului BestDealz!. Poti plati si direct in locatie, dar la pretul intreg, fara sa beneficiezi de reducere. Pentru informatii suplimentare sunati la numarul:
(0732) 045-088
. Pentru anularea programarii sau pentru reprogramare trebuie sunat cu cel putin 24 ore inainte, in caz contrar voucherul se va considera utilizat si veti pierde dreptul de a mai beneficia de serviciile incluse in sedinta respectiva.


Program Centrul Forever 20 : L-V: 11.00 - 21.00; S: 09.00 - 14.00; D: inchis

Valabilitate voucher: 23.01.2018 - 22.03.2018. Pentru a beneficia de oferta este necesar sa te programezi la Centrul Forever 20 in aceasta perioada (sau eventual sa incepi sedintele daca e vorba de mai multe proceduri), altfel voucherul nu mai poate fi folosit iar contravaloarea lui va fi pierduta!

Centrul Forever 20

Detalii suplimentare

Radiofrecventa incalzeste dermul, facilitand restructurarea si remodelarea pielii, infrarosu stimuleaza metabolismul, vacuumul pulsat imbunatateste fluxul sanguin si limfatic favorizand eliminarea reziduurilor iar rolele mecanice permit realizarea  unui tratament  anticelulitic eficient.

Pentru a obtine rezultate maxime sunt necesare 8 sedinte, efectuate la interval de o saptamana.

Detalii companie

Forever 20 este un Centru de estetica faciala si remodelare corporala care ofera servicii specializate la un standard inalt de calitate si profesionalism. Aparatura utilizata in cadrul centrului nostru este la nivelul exigentelor impuse de standardele internationale in materie de estetica. Fiecare din aceste aparate reprezinta materializarea in practica a etapelor unui concept estetic pus la punct de specialistii si producatorii din acest domeniu.

Alte oferte: