1 Mai in Grecia!

Petrece 1 Mai la Paralia Katerini, Grecia! 3 nopti cazare cu mic dejun hotel 3*+ transport autocar+ BONUS vizita la Salonic la doar 92 euro, numai cu HTS Travel! Platesti acum 39 euro pentru o minivacanta de vis!

39.00 ron

18 achizitii

Oferta Expirata!

Sambata 28.04.2018: Bucuresti – Giurgiu – Russe – Plevna – Promahonas

Ora aprox. 20.00 - intalnirea cu insotitorul in parcarea din fata parcului Carol I ( Libertatii ) plecare pe traseul Giurgiu-Ruse-Sofia-Kulata-Promahonas-Seres-Salonic.

Duminica - 29.04.2018: Salonic - Katerini

In cursul diminetii vom ajunge la Salonic ( al doilea mare oras al Greciei si capitala Macedoniei ) si vom face tur de oras cu vizitarea urmatoarelor obiective turistice BONUS Biserica Sf. Dumitru (simbol al orasului dar si muzeu de icoane bizantine), Arcul lui Galeriu, Rotonda, Piata Aristotelis si Turnul Alb . Deplasarea catre Paralia Katerini. Seara sosire si cazare la hotel

Luni - 30.04.2018: Paralia Katerini Optional excursie la Meteora

Mic dejun. Plecare spre Kalambaka, oras situat la “poalele” Meteorelor (1.100 stanci cu forme si dimensiuni diferite), al doilea centru religios al Greciei (dupa Muntele Sfant Athos) si obiectiv de renume mondial, inclus in patrimoniul UNESCO. Cele 24 de manastiri datand din sec. XIV-XVI domina de la inaltimea stancilor pe care sunt construite intreaga campie a Thessaliei, oferind o experienta unica, irepetabila. Vizitarea Complexului Monahal, intrare (optionala), la doua dintre cele 6 manastiri. Vizita la un atelier/magazin de icoane. Pret per persoana excursie optionala 25€. Seara cazare Paralia Katerini hotel

Marti - 01.05.2018: Paralia Katerini Optional excursie la Muntele Olimp si Sf. Dionisie

Mic dejun. Timp liber la buna dispozitie, sau optional excursie la Muntele Olimp, cel mai mare monument UNESCO al Greciei, la Manastirea Sf.Dionis, Litochoro, Cascada lui Zeus si Baile Afroditei. Pret per persoana 15€. Seara cazare hotel Paralia Katerini

Miercuri - 02.05.2018: Paralia Katerini - Bucuresti

Mic dejun. Aproximativ ora 09.00, plecare catre tara tranzitand Bulgaria. Mai departe urmam ruta Sofia-Plevna-Ruse-Giurgiu. Seara tarziu, sosire in Bucuresti in functie de trafic si formalitatile vamale.

Voucherul include:

Pachet 1 la doar 39 lei Contine:

TARIFUL INCLUDE:

  • Transport autocar sau individual, in functie de alegere
  • 3 nopti cazare cu mic dejun hotel in statiunea Paralia Katerini
  • Insotitor de grup din partea agentiei pentru pachetul cu autocarul
  • BONUS - Vizita la Salonic

TARIFUL NU INCLUDE

  • Asigurarea STORNO / Asigurarea medicala
  • Excursia optionala la Meteora 25 euro/pers , Excursia la muntele Olimp si Sf. Dionisie 15 euro/pers.
  • supliment pentru 3 cine - 30€.


Important:

Supliment camera single: 40€

Copil 0- 5 ani in camera cu 2 adulti, fara extrabed - 45 euro transportul.

Copil 0-5 ani in camera cu 2 adulti cu extrabed – 61 euro cu loc in autocar.

Copil 6 – 10 ani in camera cu 2 adulti cu extrabed - 72 euro cu loc in autocar.

A III –a persoana in camera reducere - 10 euro/pers/sejur.

Oferta este valabila doar prin achizitionarea voucherului BestDealz!. Poti plati si direct in locatie, dar la pretul intreg, fara sa beneficiezi de reducere. Pentru informatii suplimentare sunati la numarul:
(0213) 350-865
sau trimiteti un email la adresa discountedbookings@gmail.com. IMPORTANT! Inainte de achizitionarea voucherelor, verificati disponibilitatea, iar imediat dupa ce platiti comanda, sunati la numarul de pe voucher pentru a rezerva camerele conform perioadei alese..


Valabilitate voucher: 12.04.2018 - 28.04.2018. Pentru a beneficia de oferta este necesar sa te prezinti la Agentia HTS TRAVEL in aceasta perioada.

Agentia HTS TRAVEL

Detalii suplimentare

Pentru grup 39-44 persoane, tariful se suplimenteaza cu 15 EURO/ persoana. Pentru un numar mai mic de 39 participanti pretul se recalculeaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a anula programul.

Atentie: taxa de statiune se achita la receptia hotelului aproximativ 0.50€-1.50€/camera/noapte;

Programul poate suferi modificari in functie de conditiile meteo sau de factori independenti.

Detalii companie

      Beneficiind de o experienţă îndelungată pe piaţa serviciilor din turism, HTS Travel a devenit unul dintre principalii touroperatori din România, definindu-se în acest peisaj prin calitatea şi promptitudinea serviciilor, prin standardele înalte întreţinute şi şlefuite de o echipă de adevăraţi profesionişti.
       HTS Travel a luat fiinţă în 1996 şi este o companie cu capital privat. Perioada de dezvoltare a companiei se suprapune peste perioada de maturizare a serviciilor turistice din România. În acest sens, pe lângă munca depusă pentru a dezvolta şi lărgi o ofertă serioasă ca touroperator intern şi extern, prin crearea şi extinderea unei puternice reţele de parteneri, eforturile noastre s-au canalizat şi înspre dezvoltarea propriei reţele de agenţii de turism cu principal obiectiv, cresterea permanenta a gradului de satisfactie al clientilor.

Alte oferte: