Localizare: Tineretului

Invata sa dansezi alaturi de noi!

Daca esti pasionat de dans sau iti place sa inveti mereu lucruri noi, iti facem o oferta de nerefuzat: 8 sedinte de dans- Salsa, Bachata, Rueda, Kizomba la doar 25 de lei in loc de 140 de lei, numai la Aiu Dance!

Valoare 140.00lei

Cat castigi 115lei

Reducere 82%


Aceasta oferta a expirat

25lei
Oferta Expirata!

27 cumparate

Salsa reprezintă un stil de muzică și dans ce își are originile în America de Sud și Insulele Caraibe (ex. Bermuda, Bahamas, Cuba, Haiti, Republica Dominicană, Jamaica, Puerto Rico, etc), dar care s-a dezvoltat în toata lumea în diferite variante ce au dus la crearea altor stiluri asemănătoare. Este cea mai populară variație a unui dans latino. Dansul salsa este rezultatul unei atmosfere pline de interferente culturale.
Bachata este un stil de dans și muzică originar din Republica Dominicană. Este un gen de muzică romantică ce se poate dansa în 4 pași. . Instrumentele de baza ale acestui stil sunt chitara clasica, chitara ritmica, chitara bas, bongo si güiro (percutii).Ca si merengue, este originară din Santo Domingo, Republica Dominicană.
Kizomba este unul dintre cele mai populare genuri de dans şi de muzică creat în Angola, la inceputul anilor 1990. Derivat direct din muzica Zouk, cântat în general în portugheză, acesta este un gen de muzică cu un flux de romantism amestecat cu ritmul african….
Stilul de dans kizomba este, de asemenea, cunoscut ca fiind foarte senzual. . Aceasta este o fuziune de semba (predecesorul de samba), cu stilul muzicii Zouk din Insulele Caraibe franceze.

Voucherul include:

Pachet 1 la doar 25 lei in loc de 140 lei. Contine:
  • 8 sedinte de dans - Salsa, Bachata, Rueda, Kizomba.


Important:

Poti achizitiona oricate vouchere doresti.
Cele 8 sedinte se efectueaza consecutiv din momentul in care se incepe prima sedinta.
Dupa achizitionarea voucherului va rugam sa sunati pentru programare.
Programul : Luni si miercuri de la 19.00 la 20.30 ( 1 ora si jumatate)                               Duminica practice- de la 18.00 la 20.00 ( 2 ore)

Adresa: Strada Lamariei nr. 3, etaj 2, Sector 4, Bucuresti ( 2 min de statia de metrou Tineretului)

Oferta este valabila doar prin achizitionarea voucherului BestDealz!. Poti plati si direct in locatie, dar la pretul intreg, fara sa beneficiezi de reducere. Pentru informatii suplimentare sunati la numarul:
(0765) 204-451
.


Program Aiu Dance : L-V: 19.00-20.00; S: ; D: 18.00-20.00

Valabilitate voucher: 18.04.2018 - 19.06.2018. Pentru a beneficia de oferta este necesar sa te programezi la Aiu Dance in aceasta perioada (sau eventual sa incepi sedintele daca e vorba de mai multe proceduri), altfel voucherul nu mai poate fi folosit iar contravaloarea lui va fi pierduta!

Aiu Dance

Detalii suplimentare

Prin cursurile noastre dorim sa deschidem usa catre lumea aparte a dansului latino, tuturor celor care vor sa descopere ritmurile fierbinti latino (salsa, bachata, kizomba, cha cha, merengue ).

Alte oferte: