Localizare: Titan

Super sprancene intr-o singura sedinta!

Sprancenele mult dorite de tine: Tatuaj semipermanent la alegere: sprancene, buze sau pleoape la doar 165 lei in loc de 600 lei, numai la Salon Bella Estetique! Obtine perfectiunea trasaturilor tale mult mai usor!

Valoare 600.00lei

Cat castigi 435lei

Reducere 72%


Aceasta oferta a expirat

165lei
Oferta Expirata!

25 cumparate

Metoda noastra de machiaj semipermanent consta in implantarea manuala a unor pigmenti in piele. 

Aceasta metoda este sigura si blanda producand un aspect natural. Culorile sunt subtile si pot fi purtate ca atare sau evidentiate cu machiaj conventional pentru a obtine aspectul dorit pentru fiecare eveniment.

Voucherul include:

Pachet 1 la doar 165 lei in loc de 600 lei. Contine:
  • O sedinta tatuaj semipermanent, la alegere, sprancene, buze sau pleoape
     


Important:

Poti achizitiona oricate vouchere doresti.

Oferta este valabila doar prin achizitionarea voucherului BestDealz!. Poti plati si direct in locatie, dar la pretul intreg, fara sa beneficiezi de reducere. Pentru informatii suplimentare sunati la numarul:
(0213) 452-157
. Pentru anularea programarii sau pentru reprogramare trebuie sunat cu cel putin 24 ore inainte, in caz contrar voucherul se va considera utilizat si veti pierde dreptul de a mai beneficia de serviciile incluse in sedinta respectiva.


Program Salon Bella Esthetique: L-V: 12-22; S: 9-18; D: inchis

Valabilitate voucher: 24.04.2018 - 26.06.2018. Pentru a beneficia de oferta este necesar sa te programezi la Salon Bella Esthetique in aceasta perioada (sau eventual sa incepi sedintele daca e vorba de mai multe proceduri), altfel voucherul nu mai poate fi folosit iar contravaloarea lui va fi pierduta!

Salon Bella Esthetique

Detalii suplimentare

Detalii suplimentare

Sprancenele cresc deseori neregulat, intrerupte, iar alteori lipsesc aproape integral. Metoda " Sprancene Perfecte " este o metoda foarte simpla de machiaj permanent. 

Sunt folosite ace de lungimi speciale cu ajutorul carora se creaza un aspect natural al sprancenelor.

Este o metoda SIGURA nu exista riscul unor erori de machiaj datorita sistemului special de inserare a pigmentului in piele. Nu necesita anestezie de aceea are loc vindecarea mult mai rapida a pielii.

Detalii companie

Salonul tau de infrumusetare!

Alte oferte: