Localizare: StefanclMare

O aventura culinara plina de savoare!

Trattoria Artisti! Platou Midii trase in sos marinara + Somon si mix de legume la gratar + 1 desert delicios - Tiramisu, de la 50 lei in loc de 110 lei! Descopera gustul rafinat al bucatariei italienesti! Zona Universitate!

Valoare 110.00lei

Cat castigi 60lei

Reducere 54%


Aceasta oferta a expirat

50lei
Oferta Expirata!

29 cumparate

Bucura-te de un meniu deosebit alaturi de cei dragi intr-o locatie unica din zona Universitate!

Voucherul include:

Pachet 1 la doar 50 lei in loc de 110 lei. Contine:

Meniu pentru 1 persoana:

  • Midii trase in sos marinara
  • Somon
  • Mix de legume la gratar
  • Tiramisu

sau

Pachet 2 la doar 98 lei in loc de 220 lei. Contine:

Meniu pentru 2 persoane:

  • Midii trase in sos marinara
  • Somon
  • Mix de legume la gratar
  • Tiramisu

sau

Pachet 3 la doar 144 lei in loc de 330 lei. Contine:

Meniu pentru 4 persoane:

  • Midii trase in sos marinara
  • Somon
  • Mix de legume la gratar
  • Tiramisu


Important:

Poti achizitiona oricate vouchere doresti.

Oferta este valabila doar prin achizitionarea voucherului BestDealz!. Poti plati si direct in locatie, dar la pretul intreg, fara sa beneficiezi de reducere. Pentru informatii suplimentare sunati la numarul:
(0765) 743-388
.


Valabilitate voucher: 02.05.2018 - 29.06.2018. Pentru a beneficia de oferta este necesar sa te programezi la Trattoria Artisti in aceasta perioada (sau eventual sa incepi sedintele daca e vorba de mai multe proceduri), altfel voucherul nu mai poate fi folosit iar contravaloarea lui va fi pierduta!

 

 

Trattoria Artisti

Detalii suplimentare

Trattoria Artisti - delicatese italienesti pentru toate gusturile! 
Bucatarii experimentati reusesc sa inglobeze, prin pasiune si iscusinta, esenta Italiei in fiecare preparat savuros!

Detalii companie

In zona Cismigiu, intr-o cladire care a gazduit de-a lungul anilor o serie de cluburi si localuri de succes, s-a deschis un restaurant cu meniu italian autentic si cu un nume ce denota rafinamentul: Jackie O.

In vara lui 1962, Prima Doamna a Americii, Jacqueline Kennedy, petrecea trei saptamani alaturi de copiii ei in oraselul Ravello, pe coasta Marii Tireniene. Atunci s-a indragostit iremediabil de Italia ai a revenit in fiecare an in insula Capri, locul preferat pentru vacantele alaturi de Aristotel Onassis, cel de-al doilea soţ. Fotograful italian Settimio Garritano a insotit-o in timpul vizitelor si a surprins-o in imagini care au transformat-o pe Jackie intr-un simbol al elegantei clasice. Tinuta de vacanta din acele poze, care includea pantaloni simpli, asortati cu un tricou monocolor, o esarfa si sandale, a devenit „uniforma“ fostei doamne Kennedy in perioada mariajului cu Onassis. Si tot in timpul casniciei cu magnatul grec a inceput sa trezeasca interesul paparazzilor, care au poreclit-o Jackie O. Acum, simplitatea, eleganta si rafinamentul caracteristice fostei doamne Kennedy pot fi regasite in Bucuresti on restaurantul Jackie O.

 

Alte oferte: