Localizare: Universitate

Exclusivitate pentru frumusetea unghiilor!

Manichiura + Pedichiura, cu oja clasica ZOYA - nu contine chimicale daunatoare unghiei si corpului, la doar 50 lei in loc de 90 lei, la Nail District! Unghiile raman sanatoase, hidratate si nu sufera alterari de culoare!

Valoare 90.00lei

Cat castigi 40lei

Reducere 44%


Aceasta oferta a expirat

50lei
Oferta Expirata!

31 cumparate

Oja ZOYA este un brand profesional american, o oja 100% safe pentru femei insarcinate si mamici care alapteaza. Este o oja vegan, Big10Free, ce nu contine chimicale daunatoare unghiei si corpului. Detine nenumarate premii pentru formula lor fara toxine si pentru durabilitate.

Voucherul include:

Pachet 1 la doar 50 lei in loc de 90 lei. Contine:

Iata rasfatul de care te vei bucura alegand acest pachet:

Pentru manichiura:

  • in functie de preferintele clientului, unghia se pileste pana la forma dorita
  • mainile vor fi introduce in apa calduta emolienta, in care adaugam si cateva picaturi de uleiuri terapeutice de diverse arome
  • dupa cateva minute, cand cuticula este suficient de inmuiata, se indeparteaza cu instrumente sterile sau se impinge cu ajutorul unui betisor de bambus
  • degresam unghiile inainte de aplicarea ojei
  • aplicam un strat subtire de baza tratament, pentru a crea aderenta si care protejeaza unghia impotriva patarii
  • dupa ce baza este uscata se aplica doua straturi de oja colorata
  • culoarea se sigileaza cu un strat de top pentru o mai mare rezistenta si care ofera un plus de stralucire
  • se hidrateaza cuticula cu ulei special si se aplica solutie pentru uscare rapida
  • la final se aplica pe maini, prin masare, lotiunea hidratanta 

Pentru pedichiura:

  • Introducem picioarele in apa calduta emolienta in care punem cateva picaturi de uleiuri terapeutice si sare de baie in diverse arome
  • indepartam cu grija calozitatile, folosind cu o pila cu abraziune speciala
  • degresam unghiile inainte de aplicarea ojei
  • aplicam un strat subtire de baza tratament, pentru a crea aderenta si care protejeaza unghia impotriva patarii
  • dupa ce baza este uscata se aplica doua straturi de oja colorata
  • culoarea se sigileaza cu un strat de top pentru o mai mare rezistenta si care ofera un plus de stralucire
  • hidratam cuticula cu ulei special si se aplica solutie pentru uscare rapida
  • la final se aplica prin masare lotiunea hidratanta
     


Important:

Poti achizitiona oricate vouchere doresti.

Oferta este valabila doar prin achizitionarea voucherului BestDealz!. Poti plati si direct in locatie, dar la pretul intreg, fara sa beneficiezi de reducere. Pentru informatii suplimentare sunati la numarul:
(0744) 474-414
. Pentru anularea programarii sau pentru reprogramare trebuie sunat cu cel putin 24 ore inainte, in caz contrar voucherul se va considera utilizat si veti pierde dreptul de a mai beneficia de serviciile incluse in sedinta respectiva.


Program Nail District: L-V: 11:00 – 21:00 ; S: 11:00 – 21:00 ; D: Inchis

Valabilitate voucher: 05.05.2018 - 05.07.2018. Pentru a beneficia de oferta este necesar sa te programezi la Nail District in aceasta perioada (sau eventual sa incepi sedintele daca e vorba de mai multe proceduri), altfel voucherul nu mai poate fi folosit iar contravaloarea lui va fi pierduta!

Nail District

Detalii suplimentare

Acum ai sansa de a te mandri cu o manichiura si o pedichiura cu o foarte mare rezistenta si stralucire! BestDealz si Nail Distrcit iti ofera cea mai buna solutie!

Detalii companie

Nail District a aparut in urma repetatelor cereri venite din partea clientelor ANKO.ro, care, pe langa produsele profesionale oferite, si-au dorit sa aiba parte si de serviciile, sfaturile si indemanarea profesionistilor nostri.

Asadar dragelor, la inceput de 2018 am amenajat un spatiu cochet in centrul capitalei unde va stam la dispozitie pentru intreaga noastra gama de servicii, efectuate de personal calificat, cu produse profesionale certificate, sfaturi si multa voie buna.

Pasiunea pentru creativitate ne duce mereu in cautarea celor mai noi tehnici in domeniu, a ultimelor tendinte si produse, pentru a tine pasul cu cele mai exigente cerinte ale voastre.

Obiectivul nostru principal este sa iti oferim o experienta de neuitat, cele mai bune servicii in domeniu si tu sa iti doresti sa ne revedem cat mai curand.

 

Alte oferte: