Localizare: Pantelimon

Elimina parul inestetic de pe corp!

O piele fina nu se demodeaza niciodata! Epilat total cu ceara traditionala ce include picioare scurt + brate+ axile + inghinal total+ interfesier + mustata la doar 69 lei in loc de 100 lei, numai la Betty's Dream Beauty!

Valoare 100.00lei

Cat castigi 31lei

Reducere 31%


Aceasta oferta a expirat

69lei
Oferta Expirata!

29 cumparate

Unul dintre avantajele epilarii cu ceara traditionala este rapiditatea cu care se efectuaza.
Un alt avantaj este faptul ca rezultatele temporare pot deveni permanente, deoarece, de-a lungul timpului, acest tip de epilare poate deteriora foliculii, iar parul va inceta sa mai creasca.
Rezultatele obtinute dupa epilare pot dura pana la sase saptamani.

Voucherul include:

Pachet 1 la doar 69 lei in loc de 100 lei. Contine:

Epilat total cu ceara traditionala ce include

  • picioare scurt
  • brate
  • axile
  • mustata
  • inghinal total
  • interfesier


Important:

Poti achizitiona oricate vouchere doresti.

Oferta este valabila doar prin achizitionarea voucherului BestDealz!. Poti plati si direct in locatie, dar la pretul intreg, fara sa beneficiezi de reducere. Pentru informatii suplimentare sunati la numarul:
(0770) 802-255
. Pentru anularea programarii sau pentru reprogramare trebuie sunat cu cel putin 24 ore inainte, in caz contrar voucherul se va considera utilizat si veti pierde dreptul de a mai beneficia de serviciile incluse in sedinta respectiva.


Program Betty's Dream Beauty: L-V: 09.00-20.00; S: 09.00-17.00; D: Inchis

Valabilitate voucher: 24.05.2018 - 26.07.2018. Pentru a beneficia de oferta este necesar sa te programezi la Betty's Dream Beauty in aceasta perioada (sau eventual sa incepi sedintele daca e vorba de mai multe proceduri), altfel voucherul nu mai poate fi folosit iar contravaloarea lui va fi pierduta!

Betty's Dream Beauty

Detalii suplimentare

Epilarea cu ceara traditionala poate fi efectuata in orice perioada a anului.
Epilarea cu ceara traditionala ramane in topul preferintelor femeilor din lumea intreaga, indiferent de statut, cultura sau situatie materiala. Este una din acele practici care rezista de-a lungul timpului prin eficienta si simplitate.

Detalii companie

Betty's Dream Beauty este un salon de coafor si cosmetica, unde toata atentia si priceperea angajatelor se indreapata catre tine, pentru a-ti oferi momente de rasfat si relaxare prin servicii de infrumusetare profesionale, la preturi accesibile si te asteapta, de luni pana sambata, in zona Delfinului din Pantelimon.Salonul nostru este un spatiu amenajat modern, unde te simti confortabil si unde ne desfasuram cu drag activitatea zilnica. Iti punem la dispozitie coafor, frizerie, manichiura, pedichiura, cosmetica, make-up profesional si masaj terapeutic si de relaxare. Pentru toate serviciile noastre folosim produse cosmetice de cea mai buna calitate.O sedinta de schimbare de look la Betty's Dream Beauty te va pune negresit in valoare! Iti oferim consiliere de imagine, tinand cont de atuurile tale naturale, subliniindu-le pentru un plus de stralucire. Parul tau, tratat cu produse Keune, tuns corect si coafat in functie de stil si personalitate, va fi completat de o manichiura impecabila, clasica sau cu gel. Salonul decosmetica ofera toate serviciile obisnuite la cel mai inalt standard de calitate, dar si masaj profesional, terapeutic si de relaxare.

Alte oferte: