Mai multa atentie masinii tale!

Manopera revizie ulei si schimare filtre (aer, ulei, combustibil, polen) la pretul de doar 39 lei in loc de 120 lei, la Auto Maister Parts! Pentru siguranta ta atunci cand conduci!

Valoare 120.00lei

Cat castigi 81lei

Reducere 67%


Aceasta oferta a expirat

39lei
Oferta Expirata!

44 cumparate

Ai grija de masina ta, este important sa conduci in siguranta intotdeauna!

Voucherul include:

Pachet 1 la doar 39 lei in loc de 120 lei. Contine:
  • Manopera revizie ulei si schimare filtre (aer, ulei, combustibil, polen)


Important:

Poti achizitiona oricate vouchere doresti.

Oferta este valabila doar cu piese achizitionate de la Auto Maister Parts.

Oferta este valabila doar prin achizitionarea voucherului BestDealz!. Poti plati si direct in locatie, dar la pretul intreg, fara sa beneficiezi de reducere. Pentru informatii suplimentare sunati la numarul:
(0733) 074-461
.


Program Auto Maister Parts : L-V: 09.00 - 18.00; S: inchis; D: inchis

Valabilitate voucher: 04.06.2018 - 04.08.2018. Pentru a beneficia de oferta este necesar sa te programezi la Auto Maister Parts in aceasta perioada (sau eventual sa incepi sedintele daca e vorba de mai multe proceduri), altfel voucherul nu mai poate fi folosit iar contravaloarea lui va fi pierduta!

Auto Maister Parts

Detalii suplimentare

Cu o experienta de peste 15 ani in domeniu incercam permanent sa va punem la dispozitie produse si servicii de calitate si in acelasi timp, sa va oferim cel mai mic pret de pe piata. Echipa noastra va incearca sa va indrume cat mai eficient catre piesa de care aveti nevoie. Punem accent pe comunicarea cu clientul, rezolvarea tuturor problemelor si satisfacerea nevoilor si cerintelor acestuia.

Detalii companie

Site-ul www.automeisterparts.ro  este un magazin online de piese auto dedicat tuturor marcilor auto, creat pentru a oferi clientilor sai o metoda usoara si ieftina de a obtine produsele dorite.

Va punem la dispozitie, din stoc sau la comanda, piese auto noi , piese originale si aftermarket de la producatori renumiti (Bosch, Ferodo, ATE, Continental, KYB, Lemforder, SKF, Mann,Delphi, Brembo, Valeo, Monroe, Ruville, Febi etc).

Auto Meister Parts SRL comercializeaza NUMAI piese auto ce respecta standardele europene si care provin NUMAI de la producatori sau distribuitori autorizati.

Cu o experienta de peste 15 ani in domeniu incercam permanent sa va punem la dispozitie produse de calitate si in acelasi timp, sa va oferim cel mai mic pret de pe piata. Echipa noastra va încerca sa va îndrume cat mai eficient catre piesa de care aveti nevoie. Punem accent pe comunicarea cu clientul, rezolvarea tuturor problemelor si satisfacerea nevoilor si cerintelor acestuia.

Alte oferte: