Cazare VIP la Palatul Brukenthal!

O noapte de cazare in camera VIP cu mic dejun inclus, masaj de relaxare si cina cu meniu traditional sasesc la Palatul Brukenthal! Traieste propria poveste intr-un loc de vis! Incepand de la doar 312 lei pentru 2 persoane!

312.00 ron

Pret real 520.00 ron

Cat castigi 208 ron

Reducere 40%

20 achizitii

Oferta Expirata!

Chiar la poalele Carpaților Transilvăneni, în centrul orașului Avrig, se situează ansamblul arhitectural baroc, unic, al Reședinței de Vară a lui Samuel von Brukenthal. Lăsați-vă seduși de farmecul grădinilor baroce din secolul al XVII-lea, care în Transilvania sunt de neîntrecut.
În partea de sud a Transilvaniei puteți găsi un loc romantic, în care să vă petreceți concediul sau în care să evadați pentru scurt timp din cotidian. În mijlocul parcului baroc al Reședinței de vară din Avrig a lui Samuel von Brukenthal am amenajat pentru dumneavoastră nouă camere moderne de oaspeți. În cazul în care ne vizitați cu mașina, aveți la dispoziție o parcare, chiar în spatele Oranjeriei.

Voucherul include:

Pachet 1 la doar 312 lei in loc de 520 lei. Contine:
  • Cazare 1 noapte/ 2 persoane- Luni-vineri

sau

Pachet 2 la doar 364 lei in loc de 520 lei. Contine:
  • Cazare 1 noapte/ 2 persoane- Sambata-Duminica 


Important:

Poti achizitiona oricate vouchere doresti.

Meniul cinei va fi compus din:

  • Welcome drink
  • Platou transilvanean
  • Supa de chimen
  • Friptura si carnat de porc cu usturoi copt si pireu
  • Strudel de mar cu sos de vanilie si inghetata
Oferta este valabila doar prin achizitionarea voucherului BestDealz!. Poti plati si direct in locatie, dar la pretul intreg, fara sa beneficiezi de reducere. Pentru informatii suplimentare sunati la numarul:
(0269) 523-111
sau trimiteti un email la adresa discountedbookings@gmail.com. IMPORTANT! Inainte de achizitionarea voucherelor, verificati disponibilitatea, iar imediat dupa ce platiti comanda, sunati la numarul de pe voucher pentru a rezerva camerele conform perioadei alese..


Valabilitate voucher: 11.06.2018 - 11.08.2018. Pentru a beneficia de oferta este necesar sa te prezinti la Palatul Brukenthal in aceasta perioada.

Palatul Brukenthal

Detalii suplimentare

Imprejurimi:
- Sibiu – Capitala Culturală Europeană
- Braşov şi Biserica Neagră
- Hotelul de Gheaţă de la Bâlea Lac
- Satele săseşti şi bisericile fortificate
- Tradiţiile vii din Mărginimea Sibiului

O noapte de cazare in camera VIP cu mic dejun inclus, masaj de relaxare si cina cu meniu traditional sasesc la Palatul Brukenthal

 

Detalii companie

Chiar la poalele Carpaților Transilvăneni, în centrul orașului Avrig, se situează ansamblul arhitectural baroc unic al Reședinței de Vară a lui Samuel von Brukenthal. Lăsați-vă seduși de farmecul grădinilor baroce din secolul al XVII-lea, care în Transilvania sunt de neîntrecut.

Concediu în ambianță barocă la poalele Carpaților

“Edenul din Transilvania” a fost numită odată această moşie în stil baroc, construită la sfârşitul secolului al XVIII-lea de către guvernatorul Brukenthal. Acest mic paradis  este situat la poalele Munţilor Făgăraş, la doar 20 de kilometri de Sibiu şau 116 de kilometri de Braşov.

 

Alte oferte: