Localizare: Universitate

Machiaj hipnotizant pentru ocazii deosebite!

Pachet Make-up de seara + tratament hidratant pentru ten sau Machiaj natural + Intretinere unghii cu gel, de la doar 180 lei in loc de 325 lei, la Nail District! Scoate-ti in evidenta frumusetea!

Valoare 400.00lei

Cat castigi 220lei

Reducere 55%


Aceasta oferta a expirat

180lei
Oferta Expirata!

27 cumparate

Primul pachet este alcatuit din pregatirea tenului prin aplicarea unui tratament hidratant, si machiajul de seara, executat de make-up artistul Nail District. Pregatirea tenului presupune un peeling (daca tenul este foarte uscat si necesita acest procedeu) si efectuarea unui masaj facial cu lotiune hidratanta aleasa in functie de tipul tenului. Tot aici beneficiati si de sfaturi profesionale de ingrijire a tenului, pe care specialistul nostru vi le comunica pe tot parcursul machiajului, observand cu atentie necesitatile dumneavoastra. Machiajul este realizat cu o mare atentie la detalii, analizand mereu nevoile pielii astfel incat sa nu fie incarcat si sa arate natural. Se realizeaza folosind diverse tehnici, pe care artistul le alege in functie de fizionomia fiecarui chip. Trasaturile sunt scoase in evidenta cu ajutorul umbrelor si tehnicilor de iluminare.

Voucherul include:

Pachet 1 la doar 180 lei in loc de 400 lei. Contine:
  • Make-up de seara
  • Tratament hidratant pentru ten 

sau

Pachet 2 la doar 200 lei in loc de 325 lei. Contine:
  • Machiaj natural
  • Intretinere unghii cu gel 


Important:

Poti cumpara cate vouchere doresti si/sau le poti face cadou.

Oferta este valabila doar prin achizitionarea voucherului BestDealz!. Poti plati si direct in locatie, dar la pretul intreg, fara sa beneficiezi de reducere. Pentru informatii suplimentare sunati la numarul:
(0744) 474-414
. Pentru anularea programarii sau pentru reprogramare trebuie sunat cu cel putin 24 ore inainte, in caz contrar voucherul se va considera utilizat si veti pierde dreptul de a mai beneficia de serviciile incluse in sedinta respectiva.


Program Nail District: L-V: 11:00 – 21:00 ; S: 11:00 – 21:00 ; D: Inchis

Valabilitate voucher: 13.06.2018 - 14.08.2018. Pentru a beneficia de oferta este necesar sa te programezi la Nail District in aceasta perioada (sau eventual sa incepi sedintele daca e vorba de mai multe proceduri), altfel voucherul nu mai poate fi folosit iar contravaloarea lui va fi pierduta!

Nail District

Detalii suplimentare

Al doilea pachet este format dintr-un machiaj natural, discret, in care imperfectiunile pielii sunt estompate si intretinerea unghii cu gel.

Pentru make-up, se accentueaza o singura parte a fetei. Acest tip de machiaj poate fi purtat zilnic la birou, la evenimentele de zi sau diverse intalniri ce au loc pe timp de zi.

Pentru intretinerea unghiilor cu gel se folosesc produse profesionale ibd. Serviciul nu include design sau culoare pe unghii acestea putand fi achizitionate separat.

Detalii companie

Nail District a aparut in urma repetatelor cereri venite din partea clientelor ANKO.ro, care, pe langa produsele profesionale oferite, si-au dorit sa aiba parte si de serviciile, sfaturile si indemanarea profesionistilor nostri.

Asadar dragelor, la inceput de 2018 am amenajat un spatiu cochet in centrul capitalei unde va stam la dispozitie pentru intreaga noastra gama de servicii, efectuate de personal calificat, cu produse profesionale certificate, sfaturi si multa voie buna.

Pasiunea pentru creativitate ne duce mereu in cautarea celor mai noi tehnici in domeniu, a ultimelor tendinte si produse, pentru a tine pasul cu cele mai exigente cerinte ale voastre.

Obiectivul nostru principal este sa iti oferim o experienta de neuitat, cele mai bune servicii in domeniu si tu sa iti doresti sa ne revedem cat mai curand.

 

Alte oferte: