Localizare: Cotroceni

Schimbarea de look pe care ti-o doresti!

Alege culoarea care ti se potriveste si fa o schimbare de look! Pachet vopsit cu Beauty Hair Color + spalat + tratament par + masaj capilar + coafat lejer, de la 89 lei in loc de 230 lei, la Atelierul de Sanatate si Frumusete!

Valoare 230.00lei

Cat castigi 141lei

Reducere 61%


Aceasta oferta a expirat

89lei
Oferta Expirata!

32 cumparate

Beauty Hair Color este prima vopsea permanenta dermatologica pe baza de plante testate clinic. Fara amoniac, parabeni, silicon si resorcinol este ideala pentru parul delicat, riscul de alergii fiind foarte scazut.

Complex natural ultra-delicat ce contine provitamine din bumbac: hidrateaza intensiv, restructureaza fibra capilara, stimuleaza cresterea parului, acopera pana la 100% firele albe.

Voucherul include:

Pachet 1 la doar 89 lei in loc de 230 lei. Contine:

VOPSIT cu vopsea profesionala Beauty Hair Color - 1 tub:

  • vopsit (in limita unui tub de vopsea - 100 ml)
  • spalat
  • tratament par,
  • masaj capilar
  • coafat lejer (perie sau placa).

sau

Pachet 2 la doar 139 lei in loc de 340 lei. Contine:

VOPSIT cu vopsea profesionala Beauty Hair Color - 2 tuburi

  • vopsit (in limita a doua tuburi de vopsea - 200 ml)
  • spalat
  • tratament par
  • masaj capilar
  • coafat lejer (perie sau placa).


Important:

Poti achizitiona oricate vouchere doresti, dar poti folosi doar unul in nume propriu.

Procedurile sunt realizate de hairstylist Lucian Buium cu o experienta de peste 10 ani in hairstyling.

 

Oferta este valabila doar prin achizitionarea voucherului BestDealz!. Poti plati si direct in locatie, dar la pretul intreg, fara sa beneficiezi de reducere. Pentru informatii suplimentare sunati la numarul:
(0748) 396-357
. Pentru anularea programarii sau pentru reprogramare trebuie sunat cu cel putin 24 ore inainte, in caz contrar voucherul se va considera utilizat si veti pierde dreptul de a mai beneficia de serviciile incluse in sedinta respectiva.


Program Atelierul de Sanatate si Frumusete: L-V: 11.00-22.00; S: ; D:

Valabilitate voucher: 21.06.2018 - 21.08.2018. Pentru a beneficia de oferta este necesar sa te programezi la Atelierul de Sanatate si Frumusete in aceasta perioada (sau eventual sa incepi sedintele daca e vorba de mai multe proceduri), altfel voucherul nu mai poate fi folosit iar contravaloarea lui va fi pierduta!

Atelierul de Sanatate si Frumusete

Detalii suplimentare

Vrei un look fresh, unic, perfect executat? Expert Salon este locul potrivit pentru tine! Hairstilist-ul Lucian Buium este mereu pregatit sa iti transforme coafura / tunsoarea exact asa cum ti se potriveste cel mai bine!

Detalii companie

Nu va exista conceptul de ....asteptati la rand, ceea ce da stilistului oportunitatea sa dea sfaturi si sa gaseasca pentru clienta sa cea mai buna solutie stilistica...

Atelierul de sanatate si frumusete. Frumusetea vine din interior!

Alte oferte: