Localizare: Universitate

Look spectaculos si stralucire naturala!

Zona centrala! Machiaj natural profesional oferit de Nail District - Armeneasca! Vei avea un ten uniform si radiant, care va arata minunat si sanatos! La doar 99 lei in loc de 200 lei!

Valoare 200.00lei

Cat castigi 101lei

Reducere 50%


Aceasta oferta a expirat

99lei
Oferta Expirata!

27 cumparate

Machiaj natural, discret, in care imperfectiunile pielii sunt estompate. Se accentueaza o singura parte a fetei. Acest tip de machiaj poate fi purtat zilnic la birou, la evenimentele de zi sau diverse intalniri ce au loc pe timp de zi.

Voucherul include:

Pachet 1 la doar 99 lei in loc de 200 lei. Contine:
  • Machiaj natural

* Se folosesc doar produse profesionale.


Important:

Poti achizitiona oricate vouchere doresti.

Oferta este valabila doar prin achizitionarea voucherului BestDealz!. Poti plati si direct in locatie, dar la pretul intreg, fara sa beneficiezi de reducere. Pentru informatii suplimentare sunati la numarul:
(0744) 474-414
. Pentru anularea programarii sau pentru reprogramare trebuie sunat cu cel putin 24 ore inainte, in caz contrar voucherul se va considera utilizat si veti pierde dreptul de a mai beneficia de serviciile incluse in sedinta respectiva.


Program Nail District: L-V: 11:00 – 21:00 ; S: 11:00 – 21:00 ; D: Inchis

Valabilitate voucher: 29.06.2018 - 30.08.2018. Pentru a beneficia de oferta este necesar sa te programezi la Nail District in aceasta perioada (sau eventual sa incepi sedintele daca e vorba de mai multe proceduri), altfel voucherul nu mai poate fi folosit iar contravaloarea lui va fi pierduta!

Nail District

Detalii suplimentare

Fii frumoasa la orice eveniment special din viata ta!

Nail District te ajuta sa-ti alegi o coafura deosebita si un machiaj pe masura!

Detalii companie

Nail District a aparut in urma repetatelor cereri venite din partea clientelor ANKO.ro, care, pe langa produsele profesionale oferite, si-au dorit sa aiba parte si de serviciile, sfaturile si indemanarea profesionistilor nostri.

Asadar dragelor, la inceput de 2018 am amenajat un spatiu cochet in centrul capitalei unde va stam la dispozitie pentru intreaga noastra gama de servicii, efectuate de personal calificat, cu produse profesionale certificate, sfaturi si multa voie buna.

Pasiunea pentru creativitate ne duce mereu in cautarea celor mai noi tehnici in domeniu, a ultimelor tendinte si produse, pentru a tine pasul cu cele mai exigente cerinte ale voastre.

Obiectivul nostru principal este sa iti oferim o experienta de neuitat, cele mai bune servicii in domeniu si tu sa iti doresti sa ne revedem cat mai curand.

 

Alte oferte: