Localizare: Iancului

Imbunatateste-ti aspectul fizic!

Intampina noul sezon cu un corp suplu, fara celulita! Sedinte masaj anticelulitic cu ventuze + Drenaj limfatic + Masaj cu miere + Masaj sportiv, incepand de la doar 49 lei in loc de 170 lei, numai la Blue Class - Iancului!

Ai un smartphone? Voucherul nu mai trebuie tiparit pentru aceasta oferta! Tot ce trebuie sa faci este sa intri de pe mobil in contul tau si sa arati telefonul la sosirea in locatie.

Valoare 170.00lei

Cat castigi 121lei

Reducere 71%


Aceasta oferta a expirat

49lei
Oferta Expirata!

31 cumparate

Tratamentul inlatura grasimea nedorita, imbunatateste aspectul fizic, intareste si defineste musculatura, inlatura stresul si durerile musculare, da fermitate muschilor, ajuta in tratarea artritei, a reumatismului si asigura o viata sanatoasa prin usurarea fluxului sangvin si prin arderea grasimilor atat de nocive organismului.

Voucherul include:

Pachet 1 la doar 49 lei in loc de 170 lei. Contine:
  • 3 sedinte de masaj drenaj limfatic - 40 minute sedinta

sau

Pachet 2 la doar 49 lei in loc de 170 lei. Contine:
  • 3 sedinte de masaj anticelulitic cu ventuze - 40 minute sedinta

sau

Pachet 3 la doar 49 lei in loc de 170 lei. Contine:
  • 3 sedinte de masaj sportiv - 40 minute sedinta

sau

Pachet 4 la doar 59 lei in loc de 189 lei. Contine:
  • 3 sedinte de masaj cu miere - 40 minute sedinta


Important:

Serviciul poate fi utilizat o singura data de catre acelasi client. Oferta nu poate fi cumulata cu alte servicii active din cadrul salonului.

Salonul dispune de maseuze si maseuri.

Programarile se fac numai dupa ora 15.00 pe numarul de fix si anularile prin SMS la numarul de mobil afisat pe voucher.

Pentru reprogramari  si anulari, sms cu minim 5 ore inainte, altfel sedinta este considerata efectuata.

Oferta este valabila doar prin achizitionarea voucherului BestDealz!. Poti plati si direct in locatie, dar la pretul intreg, fara sa beneficiezi de reducere. Pentru informatii suplimentare sunati la numarul:
(0314) 382-717
. Pentru anularea programarii sau pentru reprogramare trebuie sunat cu cel putin 24 ore inainte, in caz contrar voucherul se va considera utilizat si veti pierde dreptul de a mai beneficia de serviciile incluse in sedinta respectiva.


Program Blue Class Salon: L-V: 15:00-20:00; S: 15:00-20:00; D: Inchis

Valabilitate voucher: 02.07.2018 - 02.08.2018. Pentru a beneficia de oferta este necesar sa te programezi la Blue Class Salon in aceasta perioada (sau eventual sa incepi sedintele daca e vorba de mai multe proceduri), altfel voucherul nu mai poate fi folosit iar contravaloarea lui va fi pierduta!

Daca ai un smartphone voucherul nu mai trebuie tiparit pentru aceasta oferta! Tot ce trebuie sa faci este sa intri de pe mobil in contul tau si sa arati telefonul la sosirea in locatie.

Blue Class Salon

Detalii companie

Blue Class deruleaza cursuri de formare profesionala, la standarde europene, si diplome de calificare recunoscute de catre CNFPA, Ministerul Educatiei si Ministerul Muncii

Alte oferte: