Localizare: Victoriei

Bucura-te pe deplin de un masaj reusit!

Terapia prin masaj! 2 sedinte de masaj anticelulitic, la Centrul Holistic Wellness! Imbinarea perfecta pentru o silueta de invidiat si o stare de buna dispozitie! Profita si tu de oferta acestui sezon: doar 69 lei in loc de 140 lei!

Valoare 140.00lei

Cat castigi 71lei

Reducere 50%


Aceasta oferta a expirat

69lei
Oferta Expirata!

30 cumparate

Te asteptam la sediul Holistic Wellness sa pornesti intr-o calatorie de schimbare a sinelui pentru a-ti optimiza viata si a-ti activa resursele constructive, proces care te va conduce catre o viata in armonie cu tine insuti și cu ceilalți.

Voucherul include:

Pachet 1 la doar 69 lei in loc de 140 lei. Contine:
  • 2 sedinte de masaj anticelulitic

* Durata sedintei: 50 minute


Important:

Poti utliza un singur voucher, dar poti achizitiona mai multe vouchere pentru a e face cadou.

Voucherul trebuie utilizat in maxim 30 de zile de la data achizitionarii.

Oferta este valabila doar prin achizitionarea voucherului BestDealz!. Poti plati si direct in locatie, dar la pretul intreg, fara sa beneficiezi de reducere. Pentru informatii suplimentare sunati la numarul:
(0723) 366-092
. Pentru anularea programarii sau pentru reprogramare trebuie sunat cu cel putin 24 ore inainte, in caz contrar voucherul se va considera utilizat si veti pierde dreptul de a mai beneficia de serviciile incluse in sedinta respectiva.


Valabilitate voucher: 04.07.2018 - 04.09.2018. Pentru a beneficia de oferta este necesar sa te programezi la Holistic Wellness in aceasta perioada (sau eventual sa incepi sedintele daca e vorba de mai multe proceduri), altfel voucherul nu mai poate fi folosit iar contravaloarea lui va fi pierduta!

Holistic Wellness

Detalii suplimentare

Masaj anticelulitic

Acest tip de masaj se efectueaza local pe zonele afectate de celulita. Se folosesc  creme reductoare sau uleiuri specifice pentru a spori efectul anti-celulita. Cu ajutorul acestui masaj se intretine elasticitatea pielii, a tesuturilor subcutanate, se activeaza circulatia sangelui si drenajul limfatic.

Detalii companie

Misiunea Holistic Wellness constă în:

  • a facilita clienților săi accesul la resurse ce contribuie la dezvoltarea lor personală, fie că vorbim de sfera MIND, SOUL ori BODY;
  • a oferi clienților săi ocazia complementarizării – pe cât posibil – a serviciilor din ariile precizate: MIND, SOUL, BODY;
  • a identifica noi tipuri de servicii care să vină în întâmpinarea nevoilor clienților deja existenți sau potențiali.

Alte oferte: