Localizare: Dristor

Secretul unui corp perfect conturat!

Salon Angel Rose - Dristor! 10 sedinte electrostimulare 45 minute/sedinta la doar 70 lei in loc de 300 lei! Propune-ti sa scapi de kilogramele in plus in timp scurt!

Valoare 300.00lei

Cat castigi 230lei

Reducere 76%


Aceasta oferta a expirat

70lei
Oferta Expirata!

36 cumparate

Daca ai inceput sa observi ca silueta ta si-a pierdut forma, atunci este momentul sa actionezi!

Alege oferta propusa de BestDealz si Angel Rose Dristor si beneficiaza de cele mai bune tratamente pentru o slabire rapida!

Voucherul include:

Pachet 1 la doar 70 lei in loc de 300 lei. Contine:
  • 10 sedinte electrostimulare (45 minute)

* Bonus discount 10% la alegerea unui alt abonament / pachet de tratamente corporale


Important:

Poti achizitiona oricate vouchere doresti.

Oferta este valabila doar prin achizitionarea voucherului BestDealz!. Poti plati si direct in locatie, dar la pretul intreg, fara sa beneficiezi de reducere. Pentru informatii suplimentare sunati la numarul:
(0737) 545-937
. Pentru anularea programarii sau pentru reprogramare trebuie sunat cu cel putin 24 ore inainte, in caz contrar voucherul se va considera utilizat si veti pierde dreptul de a mai beneficia de serviciile incluse in sedinta respectiva.


Program Angel Rose - Dristor: L-V: 9.00-21.00; S: 9.00-15.00; D: Inchis

Valabilitate voucher: 05.07.2018 - 05.09.2018. Pentru a beneficia de oferta este necesar sa te programezi la Angel Rose - Dristor in aceasta perioada (sau eventual sa incepi sedintele daca e vorba de mai multe proceduri), altfel voucherul nu mai poate fi folosit iar contravaloarea lui va fi pierduta!

Angel Rose - Dristor

Detalii suplimentare

Electrostimularea este o procedura sigura si simpla prin care micro curentii sunt aplicati pe fibrele musculare ale zonei de tratament stimulandu-i sa lucreze similar exercitiilor de gimnastica. Muschii utilizeaza grasimile din imprejurimi ca si sursa de energie, arzandu-le in acelasi fel in care se ard in timpul unor exercitii obisnuite.

Electrostimularea este echivalentul unui fitness intensiv , expertii evaluand ca, o sedinta de electrostimulare la intensitate ridicata, echivaleaza cu patru ore de gimnastica fara intrerupere. Rezultatul? Muschii devin mai fermi iar grasimile sunt diminuat, dupa 10 sedinte se poate vorbi de o slabire in centimetri iar dupa aproximativ 30 de sedinte se obtine un efect similar cu cel din urma unei liposuctii. Sunt recomandate trei-patru sedinte pe saptamana.

 

Detalii companie

Ideea de a deschide un salon de acest profil a venit in urma constatarii faptului ca tratamentele corporale se gaseau la preturi exagerate si ca exista o cerere mare pe piata serviciilor de infrumusetare pentru tratamente corporale de calitate la preturi accesibile!

De la concept la punerea in practica a acestei idei, nu a fost decat un pas, un pas facut de noi in 21 decembrie 2007, cand am deschis salonul din Unirii.
Bineinteles ca un singur salon ar fi fost prea putin pentru a satisface cererea de tratamente corporale de calitate, asa ca in prezent, avem patrupuncte de lucru, Unirii, Dristor, Iasi, Cluj – Napoca si Craiova

Alte oferte: