Localizare: Tineretului

Pachet de lux OCHELARI PROGRESIVI!

Consultatie oftalmologica completa + Prescriere lentile progresive ESSILOR Varilux + Ochelari de vedere LINDBERG colectia 2018 + Consiliere profesionala pentru alegerea ramelor, la Clinica Oftalmestet! Totul la 3700 lei!

Valoare 5300.00lei

Cat castigi 1600lei

Reducere 30%


Aceasta oferta a expirat

3,700lei
Oferta Expirata!

19 cumparate

Lentilele progresive Essilor Varilux X de ultima generatie sunt cele mai avansate lentile progresive ale momentului, cu tratament Crizal Prevencia care ofera cea mai buna protectie a ochilor, atat antireflex, antistatic, hidrofob, oleofob, cat si impotriva luminii nocive albastre-violet. Cu Varilux X beneficiati de o vedere extraordinara la orice distanta: aproape, intermediar si distanta. 

Lentilele vin insotite de laveta si certificat de origine Essilor si au garantie si asigurare 2 ani.

Voucherul include:

Pachet 1 la doar 3 700 lei in loc de 5 300 lei. Contine:
  • Consultatie oftalmologica completa: 

- examen biomicroscopic de pol anterior

- examen de fund de ochi

- masurarea tensiunii intraoculare

- auto-kerato-refractometrie

- acuitate vizuala

  • Prescrierea de lentile progresive ESSILOR Varilux - cel mai performant dispozitiv computerizat de prescriere a lentilelor din lume
  • Ochelari de vedere LINDBERG colectia 2018
  • Consiliere profesionala pentru alegerea ramelor

* Consultatia se efectueaza in clinica Oftalmestet, Centru de Excelanta in Oftalmologie, una dintre cele mai performante si elegante clinici oftalmologice din tara, singura clinica oftalmologica Furnizor al Casei Regale a Romaniei!


Important:

Poti folosi 1 voucher personal si oricate pentru a le face cadou.

Oferta este valabila doar prin achizitionarea voucherului BestDealz!. Poti plati si direct in locatie, dar la pretul intreg, fara sa beneficiezi de reducere. Pentru informatii suplimentare sunati la numarul:
(0213) 228-245
.


Program Clinica Oftalmestet: L-V: 9.00 - 19.00; S: Inchis; D: Inchis

Valabilitate voucher: 24.07.2018 - 24.08.2018. Pentru a beneficia de oferta este necesar sa te programezi la Clinica Oftalmestet in aceasta perioada (sau eventual sa incepi sedintele daca e vorba de mai multe proceduri), altfel voucherul nu mai poate fi folosit iar contravaloarea lui va fi pierduta!

Clinica Oftalmestet

Detalii suplimentare

Ramele LINDBERG din colectia 2018, printre cele mai bune rame din lume, lucrate manual, din cele mai bune materiale (titaniu cu puritate de 98%), cu nenumarate posibilitati de configurare a ramei (model de brat, punte, culoare etc), cu posibilitatea de personalizare (gravare a numelui pe unul din brate - implica un cost suplimentar), certificate de origine si garantie.

Detalii companie

Calitatea serviciilor si ambianta deosebita creata în interiorul clinicii de oftalmologie sunt atuurile pe care OFTALMESTET mizeaza. Pacientii se bucura de o atmosfera placuta si relaxanta. Pentru a face o legatura între constructia veche si cea noua, o parte a spatiului este mobilata în stil Ludovic al XV-lea, cu tablouri ale Scolii Flamande sec. XVII, cealalta parte, legata de prima printr-un planseu de sticla luminat, este mobilata modern, echilibrand si armonizand cele 5 elemente de baza Feng Shui – foc, apa, pamant, lemn si metal într-un spatiu benefic pentru pacienti. Combinand marmura si granitul, plantele ornamentale, otelul inoxidabil, sticla, lemnul, muzica de relaxare, aromele orientale si susurul apei, s-a reusit crearea unei atmosfere deosebite, mai putin obisnuite într-o clinica medicala.

Alte oferte: