Localizare: Romana

Ritual indonezian in doi!

Bucurati-va impreuna de relaxarea trupului si a spiritului! Masaj balinez + ritual balinez de spalare a picioarelor + servire ceai/suc pe terasa, la doar 199 lei in loc de 340 lei, oferit de Bali Soul Massage!

Ai un smartphone? Voucherul nu mai trebuie tiparit pentru aceasta oferta! Tot ce trebuie sa faci este sa intri de pe mobil in contul tau si sa arati telefonul la sosirea in locatie.

Valoare 340.00lei

Cat castigi 141lei

Reducere 41%


Aceasta oferta a expirat

199lei
Oferta Expirata!

19 cumparate

Imaginati-va o calatorie senzoriala inspirata din timpuri stravechi! Putem sa-l denumim, fara exagerare, cel mai complex masaj, sau mai bine spus, definitia absoluta a relaxarii. Spre deodebire de masajele clasice, aici vorbim de arta. Totul incepe cu o baie a picioarelor cu apa de trandafiri, citrice si sare din flori de portocal, avand ca scop curatarea energiilor negative acumulate prin talpi si totodata contribuie la a va introduce rapid in starea de relaxare.

Voucherul include:

Pachet 1 la doar 199 lei in loc de 340 lei. Contine:
  • Ritual balinez de spalare a picioarelor - 15 minute
  • Masaj balinez - 60 minute
  • 5 minute relaxare in camera
  • Servire ceai/suc/apa pe terasa

* Ritualul va fi efectuat intr-o atmosfera asiatica, cu muzica de relaxare si lumanari parfumate, de catre doua maseuze din Bali (Indonezia) ce au o experienta bogata in domeniu fiind gata sa va ofere o calatorie asiatica inedita alaturi de persoana iubita!


Important:

Poti achizitiona oricate vouchere doresti, dar poti folosi doar unul in nume propriu.

Oferta este valabila doar prin achizitionarea voucherului BestDealz!. Poti plati si direct in locatie, dar la pretul intreg, fara sa beneficiezi de reducere. Pentru informatii suplimentare sunati la numarul:
(0734) 619-762
. Pentru anularea programarii sau pentru reprogramare trebuie sunat cu cel putin 24 ore inainte, in caz contrar voucherul se va considera utilizat si veti pierde dreptul de a mai beneficia de serviciile incluse in sedinta respectiva.


Program Bali Soul Massage: Luni-Duminica 09:00–21:00

Valabilitate voucher: 02.08.2018 - 01.09.2018. Pentru a beneficia de oferta este necesar sa te programezi la Bali Soul Massage in aceasta perioada (sau eventual sa incepi sedintele daca e vorba de mai multe proceduri), altfel voucherul nu mai poate fi folosit iar contravaloarea lui va fi pierduta!

Daca ai un smartphone voucherul nu mai trebuie tiparit pentru aceasta oferta! Tot ce trebuie sa faci este sa intri de pe mobil in contul tau si sa arati telefonul la sosirea in locatie.

Bali Soul Massage

Detalii suplimentare

Masajele balineze te vor ajuta sa iti recapeti relaxarea de care ai nevoie!

Vei intra intr-o stare profunda de relaxare, iar circulatia sangelui tau se va imbunatati imediat.

Beneficii:

  • relaxare musculara
  • relaxare profunda
  • circulatie sanguina imbunatatita
  • eliberare de presiune
  • fii pregatit pentru o experienta senzoriala si dinamica

Detalii companie

BALI SOUL MASSAGE este un concept de suflet pentru suflete, de a darui echilibrul minte-corp-spirit prin TEHNICI DE MASAJ BALINEZ cu o traditie veche de peste 5000 de ani. Minunatele noastre terapeute aduse din insula Bali-Indonezia, va ofera o experienta unica direct de la sursa. Toate acestea intr-un ambient elegant de care va vei indragosti pe loc.

RELAXAREA DUMNEAVOASTRA ESTE PRIORITATEA NOASTRA!
 

Alte oferte: