Localizare: Romana

Relaxata si tonifiata!

60 de minute masaj anticelulitic la pretul de doar 89 lei in loc de 170 lei, numai la Bali Soul Massage! O sedinta de masaj iti poate schimba intreaga zi si iti va oferi mereu o satisfactie garantata!

Ai un smartphone? Voucherul nu mai trebuie tiparit pentru aceasta oferta! Tot ce trebuie sa faci este sa intri de pe mobil in contul tau si sa arati telefonul la sosirea in locatie.

Valoare 170.00lei

Cat castigi 81lei

Reducere 47%


Aceasta oferta a expirat

89lei
Oferta Expirata!

27 cumparate

Masajul de relaxare este un masaj general, al intregului corp, care are ca scop eliminare rapida a oboselii, relaxarea musculara si generare a unei stari generale bune. Este extrem de eficient in cazul starilor de oboseala accentuata.Masajul nu este unul brutal sau dureros asa ca va puteti lasa corpul „sa pluteasca”.

Masajul anticelulitic este una din cele mai bune solutii de a scapa de “coaja de portocala". Acest tip de masaj se efectueaza local, in zonele afectate de celulita. Masajul se face de obicei pe solduri, picioare, fese, abdomen. Se folosesc creme reductoare  pentru a elimina celulita.

 

 

Voucherul include:

Pachet 1 la doar 89 lei in loc de 170 lei. Contine:
  • 1 sedinta masaj anticelulitic - 60 de minute sedinta

* Masajul este efectuat de catre terapeute din Bali, cu o experienta de peste 6 ani in domeniu atat in tara natala, cat si in India si Canada.


Important:

Poti achizitiona oricate vouchere doresti, insa poti folosi unul singur in nume propriu, restul le poti face cadou.

Oferta este valabila doar prin achizitionarea voucherului BestDealz!. Poti plati si direct in locatie, dar la pretul intreg, fara sa beneficiezi de reducere. Pentru informatii suplimentare sunati la numarul:
(0734) 619-762
. Pentru anularea programarii sau pentru reprogramare trebuie sunat cu cel putin 24 ore inainte, in caz contrar voucherul se va considera utilizat si veti pierde dreptul de a mai beneficia de serviciile incluse in sedinta respectiva.


Program Bali Soul Massage: Luni-Duminica 09:00–21:00

Valabilitate voucher: 03.08.2018 - 03.09.2018. Pentru a beneficia de oferta este necesar sa te programezi la Bali Soul Massage in aceasta perioada (sau eventual sa incepi sedintele daca e vorba de mai multe proceduri), altfel voucherul nu mai poate fi folosit iar contravaloarea lui va fi pierduta!

Daca ai un smartphone voucherul nu mai trebuie tiparit pentru aceasta oferta! Tot ce trebuie sa faci este sa intri de pe mobil in contul tau si sa arati telefonul la sosirea in locatie.

Bali Soul Massage

Detalii suplimentare

O sedinta de masaj iti poate schimba intreaga zi! Pleci relaxat si tonifiat!

Fie ca este la inceputul zilei, pentru a-ti pune corpul in miscare, fie ca este la sfarsitul zilei pentru o relaxare a muschilor totala, masajul iti va oferi mereu o satisfactie garantata!

Detalii companie

BALI SOUL MASSAGE este un concept de suflet pentru suflete, de a darui echilibrul minte-corp-spirit prin TEHNICI DE MASAJ BALINEZ cu o traditie veche de peste 5000 de ani. Minunatele noastre terapeute aduse din insula Bali-Indonezia, va ofera o experienta unica direct de la sursa. Toate acestea intr-un ambient elegant de care va vei indragosti pe loc.

RELAXAREA DUMNEAVOASTRA ESTE PRIORITATEA NOASTRA!
 

Alte oferte: