Localizare: Baneasa

Obtine un bronz cat mai frumos!

Salonul de lux, Hugo Beauty Salon, situat in Herastrau, iti ofera un abonament bronzare, Solar Ergoline - 100 minute, la doar 140 lei in loc de 290 lei! Nu trebuie sa astepti vara pentru a te bucura de o piele ciocolatie!

Valoare 290.00lei

Cat castigi 150lei

Reducere 51%


Aceasta oferta a expirat

140lei
Oferta Expirata!

19 cumparate

O vizita la salonul nostru va ofera ocazia sa descoperiti look-ul care vi se potriveste, iar sfaturile echipei noastre va ajuta sa fiti in pas cu noile tendinte si sa va indepliniti visul de a arata impecabil.

Voucherul include:

Pachet 1 la doar 140 lei in loc de 290 lei. Contine:
  • Abonament Solar Ergoline - 100 minute


Important:

Poti achizitiona oricate vouchere doresti.

Oferta este valabila doar prin achizitionarea voucherului BestDealz!. Poti plati si direct in locatie, dar la pretul intreg, fara sa beneficiezi de reducere. Pentru informatii suplimentare sunati la numarul:
(0740) 223-063
. Pentru anularea programarii sau pentru reprogramare trebuie sunat cu cel putin 24 ore inainte, in caz contrar voucherul se va considera utilizat si veti pierde dreptul de a mai beneficia de serviciile incluse in sedinta respectiva.


Program Hugo Beauty Salon: L-V: 10.00-20.00; S: 10.00 - 20.00; D: Inchis

Valabilitate voucher: 07.08.2018 - 09.10.2018. Pentru a beneficia de oferta este necesar sa te programezi la Hugo Beauty Salon in aceasta perioada (sau eventual sa incepi sedintele daca e vorba de mai multe proceduri), altfel voucherul nu mai poate fi folosit iar contravaloarea lui va fi pierduta!

Hugo Beauty Salon

Detalii suplimentare

Beneficii:

  • Expunerea la razele UV duce la producerea vitaminei D in piele
  • Bronzul artificial usuca pielea, ameliorand astfel aspectul acneei
  • Pielea nu se arde
  • Solarul controleaza cantitatea de raze UV care se reflecta asupra pielii
  • Amelioreaza circulatia sangelui
  •  Scurteaza timpul de expunere la soare, accelerand procesul de bronzare

Detalii companie

FRUMUSETEA ESTE PROMISIUNEA FERICIRII Pornind de la aceasta idee am deschis Hugo Beauty Salon, in care pasiunea pentru frumusete a adus in acelasi loc oameni bine pregatiti, cu experienta in domeniu, creativi, dispusi sa vina oricand in ajutorul dumneavoastra cu cele mai bune sfaturi.

Mai mult decat un simplu salon, Hugo Beauty Salon este o mica oaza de liniste si relaxare, unde personalul nostru stie sa te faca sa te simti rasfatata,te ajuta sa-ti redescoperi frumusetea naturala si look-ul care ti se potriveste cel mai bine. 

Alte oferte: