Localizare: Dr. Taberei

Scapa de placa de indreptat parul!

Un par senzational, matasos si stralucitor! Tratament de indreptare a parului cu keratina braziliana, de la doar 199 lei in loc de 450 lei, numai la My Angel Salon! Efectul dureaza pana la 6 luni!

Valoare 450.00lei

Cat castigi 251lei

Reducere 55%


Aceasta oferta a expirat

199lei
Oferta Expirata!

9 cumparate

Tratamentul cu keratina este una dintre cele mai populare proceduri de ingrijire si indreptare a parului in ziua de azi.
Spre deosebire de alte proceduri pentru netezirea parului, tratamentul cu keratina nu iti afecteaza negativ firul de par si are un rezultat de durata mai mare. Parul tau o sa para indreptat natural.

Nu-i asa ca este mai usor sa alegi o oferta care cuprinde un tratament ideal pentru a avea un par drept, profund regenerat?

Voucherul include:

Pachet 1 la doar 199 lei in loc de 450 lei. Contine:
  • Tratament cu keratina braziliana pentru par mediu
     

sau

Pachet 2 la doar 449 lei in loc de 650 lei. Contine:
  • Tratament cu keratina braziliana pentru par lung
     


Important:

Poti achizitiona oricate vouchere doresti.

 

Oferta este valabila doar prin achizitionarea voucherului BestDealz!. Poti plati si direct in locatie, dar la pretul intreg, fara sa beneficiezi de reducere. Pentru informatii suplimentare sunati la numarul:
(0727) 495-261
. Pentru anularea programarii sau pentru reprogramare trebuie sunat cu cel putin 24 ore inainte, in caz contrar voucherul se va considera utilizat si veti pierde dreptul de a mai beneficia de serviciile incluse in sedinta respectiva.


Program *My Angel Salon: L-V: 10.00-20.00; S: 10.00-18.00; D: Inchis

Valabilitate voucher: 07.08.2018 - 09.10.2018. Pentru a beneficia de oferta este necesar sa te programezi la *My Angel Salon in aceasta perioada (sau eventual sa incepi sedintele daca e vorba de mai multe proceduri), altfel voucherul nu mai poate fi folosit iar contravaloarea lui va fi pierduta!

*My Angel Salon

Detalii suplimentare

Beneficii:

  • un par drept
  • un aspect matasos si sanatos al parului
  • un luciu extrem de natural

Detalii companie

Luxos fară a fi exclusivist, cu prețuri accesibile pentru toată lumea, My Angel Salon s-a alaturat de ceva vreme saloanelor din lumea modernă, cu o atmosferă primitoare.

Alte oferte: