Localizare: Titan

Gene lungi si curbate!

O privire senzuala si misterioasa! Permanent pentru gene, numai la Salon Bella Esthetique! Tratament de ultima generatie pentru o privire intensa! Genele lungi si bine definite le poti avea si tu! Doar 65 lei in loc de 130 lei!

Valoare 130.00lei

Cat castigi 65lei

Reducere 50%


Aceasta oferta a expirat

65lei
Oferta Expirata!

35 cumparate

Genele lungi, bine definite si curbate reprezinta un reper al frumusetii feminine inca din vremea Egiptului antic. In ultimul secol, tendinta spre genele lungi si curbate s-a accentuat foarte mult, femeile apeland fie la mascara, gene false sau extensii de gene sau permanent de gene, produse care au schimbat radical perceptia asupra frumusetii ochilor.
Este o metoda de ondulatie a genelor, ce poate rezista pana la 3 luni, indiferent de varsta, de lungimea genelor sau de densitatea lor. 

Permanentul pentru gene realizeaza o ondulatie perfecta a genelor, chiar si a genelor drepte si mici. Este un tratament de ultima generatie, creat pentru a accentua privirea si pentru a-i conferi intensitate.
 

Voucherul include:

Pachet 1 la doar 65 lei in loc de 130 lei. Contine:
  • Permanent pentru gene
  • Durata 40-60 min


Important:

Poti achizitiona oricate vouchere doresti.

Oferta este valabila doar prin achizitionarea voucherului BestDealz!. Poti plati si direct in locatie, dar la pretul intreg, fara sa beneficiezi de reducere. Pentru informatii suplimentare sunati la numarul:
(0213) 452-157
. Pentru anularea programarii sau pentru reprogramare trebuie sunat cu cel putin 24 ore inainte, in caz contrar voucherul se va considera utilizat si veti pierde dreptul de a mai beneficia de serviciile incluse in sedinta respectiva.


Program Salon Bella Esthetique: L-V: 12-22; S: 9-18; D: inchis

Valabilitate voucher: 19.08.2018 - 19.10.2018. Pentru a beneficia de oferta este necesar sa te programezi la Salon Bella Esthetique in aceasta perioada (sau eventual sa incepi sedintele daca e vorba de mai multe proceduri), altfel voucherul nu mai poate fi folosit iar contravaloarea lui va fi pierduta!

Salon Bella Esthetique

Detalii suplimentare

Permanentul pentru gene realizeaza o ondulatie perfecta a genelor, chiar si a genelor drepte si mici. Este un tratament de ultima generatie, creat pentru a accentua privirea si pentru a-i conferi intensitate.
 

Detalii companie

Salonul tau de infrumusetare!

Alte oferte: