Localizare: Obor

Pachet fertilitate!

Un set de analize fertilitate oferit de Clinica Laboretica la un pret special! Analize complete, LH, progesteron si prolactina! Ofera-ti starea de sanatate necesara si profita si tu de oferta propusa la doar 119 lei in loc de 189 lei!

Valoare 189.00lei

Cat castigi 70lei

Reducere 37%


Aceasta oferta a expirat

119lei
Oferta Expirata!

32 cumparate

Sistemul endocrin este un complex alcatuit din glande endocrine majore aflate in diferite zone ale corpului, care secreta hormoni direct in sange.

Hormonii sunt molecule complexe ce au multiple roluri si influenteaza practic toate aparatele si sistemele din organism (osos, muscular, nervos, circulator, pielea, organele de simt etc).

Verifica-ti starea de sanatate numai cu Laboretica!

Voucherul include:

Pachet 1 la doar 119 lei in loc de 189 lei. Contine:
  • Pachet fertilitate
  • Analize, LH, progesteron si prolactina


Important:

Poti achizitiona oricate vouchere doresti.

Oferta este valabila DOAR in Bucuresti.

Oferta este valabila doar prin achizitionarea voucherului BestDealz!. Poti plati si direct in locatie, dar la pretul intreg, fara sa beneficiezi de reducere. Pentru informatii suplimentare sunati la numarul:
(0212) 520-443
.


Program Laboretica: L-V: 07.00-19.00; S: Inchis; D: Inchis

Valabilitate voucher: 29.08.2018 - 29.10.2018. Pentru a beneficia de oferta este necesar sa te programezi la Laboretica in aceasta perioada (sau eventual sa incepi sedintele daca e vorba de mai multe proceduri), altfel voucherul nu mai poate fi folosit iar contravaloarea lui va fi pierduta!

Laboretica

Detalii suplimentare

Pachet fertilitate
Analize LH, progesteron si prolactina

Detalii companie

Laboratorul primeste periodic din partea coordonatorului schemei de control un raport ce arata performanta rezultatelor laboratorului in comparatie cu cea a altor laboratoare inscrise la acelasi program.

Alte oferte: