Localizare: Alba Iulia

Renunta la kilogramele in plus!

Special pentru sezonul acesta! Venereaza-ti corpul si ai grija de el la SpeedGym XBody Decebal! 4 sed masaj 50 min +2 impachetari cu cafea la tunel cu infrarosu - 40 min, la doar 159 lei in loc de 340 lei! Zona Alba-Iulia!

Valoare 340.00lei

Cat castigi 181lei

Reducere 53%


Aceasta oferta a expirat

159lei
Oferta Expirata!

18 cumparate

Venereaza-ti corpul, ai grija de el, iar el te va asculta si iti va fi aliat in batalia cu kilogramele pentru a fi cat mai frumoasa si seducatoare!

Trupul tau se va transforma cu ajutorul nostru!

Voucherul include:

Pachet 1 la doar 159 lei in loc de 340 lei. Contine:
  • 4 sedinte masaj 50 minute
  • 2 impachetari cu cafea la tunel cu infrarosu 40 minute


Important:

Poti achizitiona oricate vouchere doresti, dar doar unul poate fi folosit in nume propriu.

Oferta este valabila doar prin achizitionarea voucherului BestDealz!. Poti plati si direct in locatie, dar la pretul intreg, fara sa beneficiezi de reducere. Pentru informatii suplimentare sunati la numarul:
(0733) 232-212
. Pentru anularea programarii sau pentru reprogramare trebuie sunat cu cel putin 24 ore inainte, in caz contrar voucherul se va considera utilizat si veti pierde dreptul de a mai beneficia de serviciile incluse in sedinta respectiva.


Program Muse Clinique by SpeedGym: L-V: 09:00 - 21:00; S: 09:00 - 21:00; D: Inchis

Valabilitate voucher: 13.09.2018 - 12.11.2018. Pentru a beneficia de oferta este necesar sa te programezi la Muse Clinique by SpeedGym in aceasta perioada (sau eventual sa incepi sedintele daca e vorba de mai multe proceduri), altfel voucherul nu mai poate fi folosit iar contravaloarea lui va fi pierduta!

Muse Clinique by SpeedGym

Detalii suplimentare

Venereaza-ti corpul, ai grija de el, iar el te va asculta si iti va fi aliat in batalia cu kilogramele pentru a fi cat mai frumoasa si seducatoare!

Trupul tau se va transforma cu ajutorul nostru !

Detalii companie

Muse Clinique by SpeedGym Decebal iti aduc cea mai puternica forma de antrenament care remodeleaza corpul intr-un mod profesionist!

Alte oferte: