Localizare: Unirii

O piele neteda si un ten fara defect!

Epilat lung, inghinal, interfesieri, axila, brate, abomen, mustata + pensat stilizare + Tratament facial de lux Skeyndor cu aur pur 24 k, caviar si ultrasunete, la Nedd`s Beauty Salon, cu doar 99 lei in loc de 375 lei!

Valoare 375.00lei

Cat castigi 276lei

Reducere 73%


Aceasta oferta a expirat

99lei
Oferta Expirata!

32 cumparate

Depileve Karite Butter Rosin Wax – noua formula de ceara de inalta calitate asigura o experienta perfecta pentru nevoile dvs.

Aceasta ceara traditionala cu Unt de Shea si Titanium, cu o textura cremoasa cu proprietati anti-oxigenare si de protectie este perfecta pentru pielea sensibila avand un prag de durere scazut. Prezinta urmatoarele avantaje: o aderenta excelenta fara nici un rezid lipicios, eliminare eficace, nu irita pielea, compatibila cu toate lotiunile de ceara ( inainte si dupa epilat).

Skeyndor
Skeyndor este lider pe piata produselor cosmetice din Spania, fiind, de asemenea, printre cele mai renumite companii de ingrijire a pielii din Europa si considerata de Trade Magazine printre primele 15 companii din lume. Skeyndor respecta standardele COLIPA si CTFA in privinta produselor cosmetice, primind premiul de excelenta „Laus de Oro” acordat pentru design si calitate liniei Natural Defence si premiul de excelenta in cucerirea pietelor extrem de competitive, cum ar fi de exemplu Canada si Japonia. Skeydor Aquatherm este o gama creata pe baza de apa termala din Salies-de-Bearn, destinata in special mentinerii echilibrului pielii .Skeyndor este o linie exclusivista prezenta doar in saloanele selectate.

MASCA de fata cu aur  FATA  "anti-imbatranire" cu efect antirid si de regenerare edificator. Masca se foloseste pentru un efect de umplere adanca a ridurilor. Facuta cu aur pur de 24 karate si acid hialuronic da stralucirea pielii si tonul semnificativ de contracarare a semnelor de imbatranire.
sau
Masca de fata cu colagen si caviar De fapt, celulele de caviar sunt similare cu celule mici ale epidermei umane, compuse din acizi grasi,
aminoacizi, minerale, vitamine B, zinc si fier, care stimuleaza reinnoirea celulara si hidrateaza, oferind calitate in restaurare.
Actiune lifting, de fermitate si elasticitate.

Voucherul include:

Pachet 1 la doar 99 lei in loc de 375 lei. Contine:

Epilat:

  • epilat lung
  • epilat inghinal
  • epilat interfesieri
  • epilat axila
  • epilat brate
  • epilat abdomen
  • epilat mustata

Pensat stilizare/ intretinere

Tratament facial de lux  Skeyndor cu aur pur 24 k, caviar si
ultrasunete:

  • demachiere
  • tonifiere
  • gomaj
  • vaporizare
  • extracţii
  • aplicare fiolă
  • mască cu aur pur 24 k sau caviar
  • masaj
  • ultrasunete
  • protecţie FPS


Important:

Poti folosi 1 voucher pentru tine, insa poti achizitiona mai multe pentru a le face cadou!

Oferta este valabila doar prin achizitionarea voucherului BestDealz!. Poti plati si direct in locatie, dar la pretul intreg, fara sa beneficiezi de reducere. Pentru informatii suplimentare sunati la numarul:
(0727) 753-734
. Pentru anularea programarii sau pentru reprogramare trebuie sunat cu cel putin 24 ore inainte, in caz contrar voucherul se va considera utilizat si veti pierde dreptul de a mai beneficia de serviciile incluse in sedinta respectiva.


Valabilitate voucher: 15.09.2018 - 15.11.2018. Pentru a beneficia de oferta este necesar sa te programezi la Agentia Movenpick Travel in aceasta perioada (sau eventual sa incepi sedintele daca e vorba de mai multe proceduri), altfel voucherul nu mai poate fi folosit iar contravaloarea lui va fi pierduta!

Agentia Movenpick Travel

Detalii suplimentare

Epilat:

epilat lung
epilat inghinal
epilat interfesieri
epilat axila
epilat brate
epilat abdomen
epilat mustata

Pensat stilizare/ intretinere

Tratament facial de lux  Skeyndor cu aur pur 24 k ,caviar si
ultrasunete:

demachiere
tonifiere
gomaj
vaporizare
extracţii
aplicare fiolă
mască cu aur pur 24 k sau caviar
masaj
ultrasunete
protecţie FPS

Detalii companie

Agentia Noastra, a fost creat pentru a reinventa conceptul de vacanta prin intelegerea clientilor.

 Realitatea a dovedit ca fiecare serviciu are personalitatea sa , care capata forma in concordanta cu dorintele si aspiratiile fiecarui client in parte.Orice solicitare este unica, asa ca flexibilitatea imbinata cu inalta calitate a serviciilor pe care le oferim sunt legile fundamentale dupa care ne conducem si care se reflecta in fiecare dintre produsele noastre. Detaliile, informarea corecta si complete fac  dintr-un simplu pachet turistic o vacanta reusita pentru clientii nostri  si un succes pentru noi.

Turismul inseamna mai mult decat o simpla destinatie; inseamna confort, siguranta , incredere si relaxare.

 Toate aceste servicii integrate, complete, vi le oferim noi, incepand de la conceptia lor pana la implemetare.
 Dumneavoasta nu va ramane decat sa va bucurati de rezultate.

Alte oferte: