Localizare: Unirii

Elimina celulita si tonifiaza-ti pielea!

5x Cavitatie + 5x Drenaj Limfatic manual + 5x Impachetari anticelulitice + 10x Masaj relaxare, la SerRene Beauty Center! Elimina doar grasimea in exces si ofera-ti elasticitatea si fermitatea pielii! La doar 325 lei!

Valoare 1300.00lei

Cat castigi 975lei

Reducere 75%


Aceasta oferta a expirat

325lei
Oferta Expirata!

11 cumparate

Cavitatia ultralipo sau liposuctia virtuala este cea mai eficienta terapie anticelulitica. Cavitatia ultralipo se bazeaza pe efectul ultrasunetelor de joasa frecventa care provoaca comprimari si dilatari ale vacuolei de grasime.
Datorita presiunii pe care o genereaza provoaca formarea de mici bule de gaz (bule cavitationale) si succesiva lor implozie, rupand in acest fel membranele celulelor adipoase.

Pentru a satisface aceasta cerere de energie, muschii utilizeaza grasimile din imprejurimi ca si sursa de energie, arzandu-le in acelasi fel in care se
ard in timpul unor exercitii de fitness (fitness pasiv).

Voucherul include:

Pachet 1 la doar 325 lei in loc de 1 300 lei. Contine:
  • 5 sedinte Cavitatie - 30 minute/sedinta
  • 5 sedinte Drenaj Limfatic manual - 50 minute/sedinta
  • 5 sedinte Impachetari anticelulitice la tunel cu IR- 50 minute/sedinta
  • 10 sedinte Masaj de relaxare - 30 minute/sedinta


Important:

Fiecare poate achizitiona un singur voucher pentru uz personal si mai multe
cadou.

Oferta este valabila doar prin achizitionarea voucherului BestDealz!. Poti plati si direct in locatie, dar la pretul intreg, fara sa beneficiezi de reducere. Pentru informatii suplimentare sunati la numarul:
(0755) 333-733
. Pentru anularea programarii sau pentru reprogramare trebuie sunat cu cel putin 24 ore inainte, in caz contrar voucherul se va considera utilizat si veti pierde dreptul de a mai beneficia de serviciile incluse in sedinta respectiva.


Program SerRene Beauty Center: L-V: 08.00-21.00; S: 9:00-15.00; D: 9.00-13.00

Valabilitate voucher: 14.09.2018 - 14.11.2018. Pentru a beneficia de oferta este necesar sa te programezi la SerRene Beauty Center in aceasta perioada (sau eventual sa incepi sedintele daca e vorba de mai multe proceduri), altfel voucherul nu mai poate fi folosit iar contravaloarea lui va fi pierduta!

SerRene Beauty Center

Detalii suplimentare

Acordam o importanta deosebita preturilor practicate in salonul nostru,venind in intampinarea cerintelor dumneavoastra cu tarife rezonabile,flexibile dar si cu oferte speciale deosebite.

Detalii companie

Rene Beauty pune la dispozitia dumneavoastra o varietate de tratamente corporale si este locul unde va puteti relaxa intr-un ambient placut si calduros, cu personal dedicat clientilor pentru a oferi servicii de cea mai buna calitate.

Rene Beauty este un centru de remodelare corporala si masaj ce iti ofera o gama larga de servicii, (Electrostimulare, Impachetari la Tunel cu Infrarosii, Mezoterapie corporala/faciala, Radiofrecventa corporala/faciala, Vacuum corporal/facial, Cavitatie – Liposuptie Virtuala, Microdermabraziune, Masaj Anticelulitic, Relaxare, Terapeutic, Drenaj Limfatic).

Toate aparatele folosite sunt noi si au o tehnologie de ultima generatie.

 

Alte oferte: