Localizare: Pantelimon

Ajuta-ti copilul sa creasca frumos si sanatos!

Abonament 8 sedinte de gimnastica pentru copii la doar 79 lei in loc de 200 lei, numai la Liberty Gym by Coralia Mihaescu - zona Universitatea Hyperion! Ofera-i copilului tau o experienta inedita!

Valoare 200.00lei

Cat castigi 121lei

Reducere 60%


Aceasta oferta a expirat

79lei
Oferta Expirata!

14 cumparate

Gimnastica este un sport natural pentru majoritatea copiilor.

Progamul nostru de DFA destinat copiilor le dezvolta flexibilitatea, viteza, echilibrul, coordonarea, forta si disciplina.

Abilitatile dobandite prin acest program de gimnastica sunt benefice in dezvoltarea globala a copilului.

Tuturor le place sa sara, sa se catere si sa faca tumbe. La cursurile de gimnastica ii vom ajuta sa isi consume energia intr-un mod creativ. Pe langa dezvoltarea fizica, isi vor imbunatati increderea in fortele proprii. Vor invata sa isi controleze muschii importanti ai mainilor si picioarelor, vor fi mai puternici, si isi vor imbunatati flexibilitatea intregului corp.

Antrenamentele de gimnastica, la o varsta frageda, ajuta copilul sa-si dezvolte musculatura, sa obtina un tonus bun si o postura corecta.

Voucherul include:

Pachet 1 la doar 79 lei in loc de 200 lei. Contine:
  • 8 sedinte de gimnastica pentru copii


Important:

Poti folosi un voucher pentru tine, insa poti achizitiona mai multe pentru a le face cadou!

Participarea la ora de gimnastica pentru copii se face numai pe baza de programare.

Program: marti si joi 17.00 - 18.00.

Limita minima de varsta este de 5 ani.

Oferta este valabila doar prin achizitionarea voucherului BestDealz!. Poti plati si direct in locatie, dar la pretul intreg, fara sa beneficiezi de reducere. Pentru informatii suplimentare sunati la numarul:
(0722) 193-271
.


Valabilitate voucher: 19.09.2018 - 19.11.2018. Pentru a beneficia de oferta este necesar sa te programezi la Liberty Gym by Coralia Mihaescu in aceasta perioada (sau eventual sa incepi sedintele daca e vorba de mai multe proceduri), altfel voucherul nu mai poate fi folosit iar contravaloarea lui va fi pierduta!

Liberty Gym by Coralia Mihaescu

Detalii suplimentare

Beneficiile cursurilor de gimnastica pentru copii:

  •  ajuta la intarirea organismului;
  •  sunt distractive;
  •  copilul are posibilitatea de a-si face noi prieteni;
  •  promoveaza spiritul de echipa.

 

Detalii companie

Clubul Liberty Gym este locul unde va mentineti starea de sanatate optima, energia si un tonus excelent!

Vino si tu la Clubul Liberty Gym, nou infiintat in 2017, din dorinta de a oferi clientilor un loc cu dotari de cea mai buna calitate in domeniul aerobicului, al antrenamentelor personale individuale si de grup, si nu in ultimul rand al tratamentelor corporale de slabit si tonifiere.

Clubul Liberty Gym este un concept exclusiv fondat  cu pasiune nemarginita pentru tot ceea ce inseamna inseamna aerobic, coregrafie, dans, balet, de renumita antrenoare Coralia Mihaescu  cu peste 15 ani experienta in domeniul sportiv si pedagogie.

Alte oferte: