Localizare: StefanclMare

O dantura stralucitoare!

Ideal pentru sanatatea dintilor tai! Pachet igienizare cu tratament carie simpla + extractie + airflow + BONUS, la doar 44 lei in loc de 300 lei, numai la Clinica Api Dent! Un zambet stralucitor pentru mai mult timp!

Valoare 300.00lei

Cat castigi 256lei

Reducere 85%


Aceasta oferta a expirat

44lei
Oferta Expirata!

11 cumparate

Clinica Api Dent foloseste doar tehnologie de ultima ora, dar nu inainte de a diagnostica cu precizie problemele dentare si de a alege impreuna cu pacientii tratamentul cel mai potrivit.

Voucherul include:

Pachet 1 la doar 44 lei in loc de 300 lei. Contine:
  • Tratament carie simpla sau Extractie dentara simpla (dinte monoradicular) - la alegere
  • Periaj
  • Detartraj cu ultrasunete
  • Airflow

* Bonus: 20% reducere la urmatorul plan de tratament al dvs., cat si al rudelor de gradul 1 (parinti, frati, surori) si toate serviciile pot fi efectuate in cel mult 1 an de la data inceperii tratamentului si achitarii acestuia.

* Reducerea se aplica la preturile de lista afisate in cabinet.


Important:

Poti cumpara oricate vouchere doresti, insa poti utiliza unul singur in nume propriu, restul putand fi facute cadou.

Oferta este valabila doar prin achizitionarea voucherului BestDealz!. Poti plati si direct in locatie, dar la pretul intreg, fara sa beneficiezi de reducere. Pentru informatii suplimentare sunati la numarul:
(0737) 392-110
.


Program Clinica Api Dent: L-V: 9:00-20:00; S: Inchis; D: Inchis

Valabilitate voucher: 15.10.2018 - 15.12.2018. Pentru a beneficia de oferta este necesar sa te programezi la Clinica Api Dent in aceasta perioada (sau eventual sa incepi sedintele daca e vorba de mai multe proceduri), altfel voucherul nu mai poate fi folosit iar contravaloarea lui va fi pierduta!

Clinica Api Dent

Detalii suplimentare

Medicii clinicii vin in intampinarea pacientilor cu toata gama de servicii stomatologice profesionale: endodontie, odontologie, protetica, chirurgie dento-alveolara, implanturi dentare, parodontologie, ortodontie, pedodontie.

Detalii companie

Suntem o echipa formata din medici stomatologi tineri, care asigura cele mai moderne tehnologii si planuri de tratament, in functie de necesitatile tale. Punem la dispozitie tratamente personalizate, gandite special pentru fiecare pacient in parte. Iti oferim o experienta frumoasa si placuta in odontologie, estetica dentara, profilaxie, protetica, chirurgie, pedodontie, parodontologie, ortodontie si implantologie. La API DENT, confortul pacientului este pe primul loc, la fel si calitatea superioara a serviciilor noastre. Incercam sa ne folosim cat mai eficient toate resursele noastre pentru a oferi un servicii ireprosabile si experiente cat mai placute alaturi de noi. API DENT pune la dispozitie si un program de urgente stomatologice NON STOP, fara a percepe taxe de cost suplimentare.

Alte oferte: