Localizare: Victoriei

Minute intregi de relaxare si sanatate!

Tu ce vei alege? Cocktail relaxant si revitalizant pentru trup si minte! Sedinte Reflexoterapie + Presoterapie + Drenaj limfatic manual, incepand de la doar 30 lei, numai la Body Safe - Victoriei!

Valoare 50.00lei

Cat castigi 20lei

Reducere 40%


Aceasta oferta a expirat

30lei
Oferta Expirata!

10 cumparate

Reflexoterapia se foloseste ca metoda terapeutica naturista pentru a favoriza relaxarea si vindecarea trupului, a mintii si a sufletului.

Drenajul limfatic este foarte eficient ca metoda de relaxare, de prevenire si tratare a numeroaselor afectiuni cauzate de stresul cotidian, de modul de viata modern suprasolicitant.

Printr-un mecanism controlat de pompare a aerului la o presiune bine determinata, drenajul limfatic are ca efect imbunatatirea circulatiei venoase si limfatice. Tratamentul este recomandat atat pentru relaxare profunda, picioare obosite, afectiuni ale membrelor care nu permit masaj manual, cat si pentru tratmentele de slabire, anticelulitice, de detoxifiere.

 

Voucherul include:

Pachet 1 la doar 30 lei in loc de 50 lei. Contine:
  • 1 sedinta Reflexoterapie (20 minute/sedinta)



 

sau

Pachet 2 la doar 180 lei in loc de 300 lei. Contine:
  • 5 sedinte presoterapie (drenaj limfatic)

sau

Pachet 3 la doar 270 lei in loc de 450 lei. Contine:
  • 5 sedinte Drenaj limfatic manual

 

sau

Pachet 4 la doar 300 lei in loc de 600 lei. Contine:
  • 10 sedinte Presoterapie (drenaj limfatic)

sau

Pachet 5 la doar 450 lei in loc de 900 lei. Contine:
  • 10 sedinte drenaj limfatic manual


Important:

Poti achizitiona oricate vouchere doresti, insa poti utiliza in nume propriu unul.

Oferta este valabila doar prin achizitionarea voucherului BestDealz!. Poti plati si direct in locatie, dar la pretul intreg, fara sa beneficiezi de reducere. Pentru informatii suplimentare sunati la numarul:
(0755) 963-153
. Pentru anularea programarii sau pentru reprogramare trebuie sunat cu cel putin 24 ore inainte, in caz contrar voucherul se va considera utilizat si veti pierde dreptul de a mai beneficia de serviciile incluse in sedinta respectiva.


Program Body Safe: L-V: 13:00 – 21:00 ; S: 10:00 – 17:00; D: Inchis

Valabilitate voucher: 23.10.2018 - 24.12.2018. Pentru a beneficia de oferta este necesar sa te programezi la Body Safe in aceasta perioada (sau eventual sa incepi sedintele daca e vorba de mai multe proceduri), altfel voucherul nu mai poate fi folosit iar contravaloarea lui va fi pierduta!

Body Safe

Detalii suplimentare

Drenajul limfatic nu este indicat  persoanelor cu inflamatii acute, tromboze, probleme cardiace majore. Datorita efectelor asupra sistemului imunitar, persoanele cu tumori maligne, diabet, patologie tiroidiana sau renala trebuie sa aiba acordul medicului curant inaintea inceperii tratamentului. De asemenea, in timpul menstruatiei trebuie aplicat cu prudenta.

Detalii companie

Body Safe este locul in care, atat trupul, cat si sufletul pot gasi solutii reale la aspecte precum: kilogramele in plus, celulita, obtinerea unui corp bine modelat si tonifiat, o stare energica si un ritm de viata mai sanatos, relaxarea deplina. De asemenea, centrul nostru de infrumusetare va pune la dispozitie servicii corporale de tip premium, cele mai avansate procedee de slabire, remodelare anti aging non-invazive si non-agresive, realizate sub atenta supraveghere si indemanarea expertilor nostri.

Salonul ofera o arie diversificata de servicii: remodelare corporala sau relaxare.

Va asteptam cu drag, intr-o atmosfera placuta, un fundal sonor relaxant si un zambet.

Apelati cu incredere la noi pentru a va remodela frumusetea si pentru a va redescoperi magia unei imagini perfecte!

Alte oferte: