Paste a la Grec 2019!

Paste in Grecia, Paralia Katerini! 3 nopti cazare cu mic dejun la hotel de 3*/4*+ masa festiva + 5 excursii + transport autocar la doar 130 eur/pers, numai cu HTS TRAVEL! Plateste acum 39 lei si beneficiezi de reducere la cazare!

39.00 ron

10 achizitii

Oferta Expirata!

Ziua I Joi : Bucuresti – Paralia Katerini ( 25.04.2019 )Intalnire cu grupul in fata parcului Carol I ( Bd. Marasesti Fantana Zodiac), la ora aproximativ 20.30. Plecare din Bucuresti pe ruta Bucuresti-Giurgiu- Ruse traversarea Bulgariei se face pe timpul noptii- Kulata.

Ziua II : Vineri Salonic -Paralia Kateini (26.04.2019) Sosire in Grecia in cursul diminetii. Ajungem in orasul Salonic BONUS : vizita la Salonic la : Biserica Sf. Dumitru(Moastele Sf. Dumitru) si tur de oras pe traseul: Agora Romana, Arcul lui Galerius, Rotonda, Bulevardul Egnatia, Bd. Expozitiei, Turnul Alb, Piata Aristotel. Plecare catre Paralia Katerini ;

Ziua III Sambata : Paralia Katerini – (27.04.2019) Mic dejun. Timp liber sau optional: excursie la Complexul Monahal de la Meteora; Seara, la Biserica din Paralia Katerini puteti participa la SF. SLUJBA A INVIERII cu oua rosii si lumanari. Cazare in Paralia Katerini, hotel

Ziua IV Duminica : Paralia Katerini - (28.04.2019) Mic dejun. BONUS excursie la muntele Olimp si vizita BONUS la Manastirea Sf. Dionisie, cada lui Zeus, Intoarcere in statiune, BONUS petrecerea de Paste . Cazare in Paralia Katerini,

Ziua V luni: Paralia Katerini – Bucuresti (29.04.2019) Mic dejun. Plecare spre tara in jurul orelor 10:00 – 10:30. Sosire in Bucuresti-Parcul Carol .

Voucherul include:

Pachet 1 la doar 39 lei Contine:

TARIFUL INCLUDE:

  • Transport autocar ;
  • Insotitor de grup;
  • 3 nopti cazare cu mic dejun, in camera dubla/tripla/ dotata cu grup sanitar, TV, balcon, la hotel
  • BONUS vizita SALONIC
  • BONUS  Cina Festiva. Data limita  16.03.2019
  • BONUS Olimp
  • BONUS Manastirea Sf. Dionisie 

TARIFUL NU INCLUDE :

  •  Asigurarea medicala de calatorie – aprox. 30 Lei/pers.; Asigurarea de tip storno (recomandata de catre agentia noastra).
  •  Minifrigider – 5 Euro/sejur/camera. Aer conditionat – 5 euro/zi/camera.
  • Alte servicii, taxele si intrarile la obiectivele turistice. 

 


Important:

Poti achizitiona oricate vouchere doresti.

Copil 0- 5 ani in camera cu 2 adulti, fara extrabed - 55 euro transportul.

Copil 0-5 ani in camera cu 2 adulti cu extrabed – 86 euro cu loc in autocar.

Copil 6 – 10 ani in camera cu 2 adulti cu extrabed - 107 euro cu loc in autocar.

Individual - 69 euro/pers – cina festiva nu este inclusa

Oferta este valabila doar prin achizitionarea voucherului BestDealz!. Poti plati si direct in locatie, dar la pretul intreg, fara sa beneficiezi de reducere. Pentru informatii suplimentare sunati la numarul:
(0213) 350-865
sau trimiteti un email la adresa discountedbookings@gmail.com. IMPORTANT! Inainte de achizitionarea voucherelor, verificati disponibilitatea, iar imediat dupa ce platiti comanda, sunati la numarul de pe voucher pentru a rezerva camerele conform perioadei alese..


Valabilitate voucher: 25.04.2019 - 29.04.2019. Pentru a beneficia de oferta este necesar sa te prezinti la Agentia HTS TRAVEL in aceasta perioada.

Agentia HTS TRAVEL

Detalii suplimentare

Pentru grup 39-44 persoane, tariful se suplimenteaza cu 15 EURO/ persoana. Pentru un numar mai mic de 39 participanti pretul se recalculeaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a anula programul.

Atentie: taxa de statiune se achita la receptia hotelului aproximativ 0.50€-1.50€/camera/noapte.

Detalii companie

      Beneficiind de o experienţă îndelungată pe piaţa serviciilor din turism, HTS Travel a devenit unul dintre principalii touroperatori din România, definindu-se în acest peisaj prin calitatea şi promptitudinea serviciilor, prin standardele înalte întreţinute şi şlefuite de o echipă de adevăraţi profesionişti.
       HTS Travel a luat fiinţă în 1996 şi este o companie cu capital privat. Perioada de dezvoltare a companiei se suprapune peste perioada de maturizare a serviciilor turistice din România. În acest sens, pe lângă munca depusă pentru a dezvolta şi lărgi o ofertă serioasă ca touroperator intern şi extern, prin crearea şi extinderea unei puternice reţele de parteneri, eforturile noastre s-au canalizat şi înspre dezvoltarea propriei reţele de agenţii de turism cu principal obiectiv, cresterea permanenta a gradului de satisfactie al clientilor.

Alte oferte: