Localizare: Obor

Slabeste rapid prin 32 de proceduri!

Combate celulita prin cele mai benefice proceduri! Doar 200 lei pentru: 10 sedinte Masaj transdermic corporal DermoHealth + tehnologie LED Laser, numai la Bravo Beauty Center - Dorobanti!

Valoare 500.00lei

Cat castigi 300lei

Reducere 60%


Aceasta oferta a expirat

200lei
Oferta Expirata!

13 cumparate

Inovatia consta si in reducerea presiunii asupra epidermei, astfel eliminandu-se riscurile de aparitie de hematoame, rani, vanatai sau crestere a pragului de sensibilitate.

  •  elimina celulita si adipozitatile localizate (remodelare corporala)
  • accelereaza procesul de ardere a grasimilor
  • elimina edemele si defibrozeaza tesuturile
  • imbunatateste elasticitatea epidermei
  • atenueaza senzatia de picioare grele (drenaj limfatic)
  • reda fermitatea si tonicitatea pielii

 

Voucherul include:

Pachet 1 la doar 200 lei in loc de 500 lei. Contine:
  • 10 sedinte Masaj transdermic corporal DermoHealth
  • Tehnologie LED Laser

* 30 minute/sedinta


Important:

Poti achizitiona oricate vouchere doresti, dar poti folosi doar unul in nume propriu.

Oferta este valabila doar prin achizitionarea voucherului BestDealz!. Poti plati si direct in locatie, dar la pretul intreg, fara sa beneficiezi de reducere. Pentru informatii suplimentare sunati la numarul:
(0746) 100-206
. Pentru anularea programarii sau pentru reprogramare trebuie sunat cu cel putin 24 ore inainte, in caz contrar voucherul se va considera utilizat si veti pierde dreptul de a mai beneficia de serviciile incluse in sedinta respectiva.


Program Bravo Beauty Center: L-V: 09:00 - 21:00; S: 09:00 - 14:00; D: Inchis

Valabilitate voucher: 21.11.2018 - 15.02.2019. Pentru a beneficia de oferta este necesar sa te programezi la Bravo Beauty Center in aceasta perioada (sau eventual sa incepi sedintele daca e vorba de mai multe proceduri), altfel voucherul nu mai poate fi folosit iar contravaloarea lui va fi pierduta!

Bravo Beauty Center

Detalii suplimentare

DermoLED

Creata cu tehnologie DermoHealth special pentru acest echipament, terapia DermoLED presupune existenta de diode emitatoare de lumina in fascicol focusat, cu mare stabilitate cromatica, grad ridicat de puritate a culorii si fara temperatura. Terapia se bazeaza pe biostimulare si modulare a activitatii celulare si actioneaza in sinergie cu masajul transdermic pentru a-i potenta efectele.

Detalii companie

Bravo Beauty este atelierul tau de frumusete! Pentru tine am creat un ambient plin de caldura, relaxant, confortabil, elegant si modern, dotat cu toata aparatura necesara pentru a te rasfata cu cele mai placute sedinte de infrumusetare.

Bravo Beauty poate fi locul in care vei deveni femeia din visurile tale. Ne dorim ca din momentul in care pasesti in salonul nostru sa ai senzatia ca aici este locul in care te simti ca acasa.

Alte oferte: